Canaletas
Nuevo

Higienització

A determinades zones del Servei Tècnic de Canaletas o un distribuïdor autoritzat, poden oferir-li la higienització de les fonts i refredadors d'aigua per aconseguir una millor seguretat higiènica.


Concepte

La higienització de les fonts d’aigua és un procés de desinfecció de l’interior o l’exterior de la font d’aigua. L’objectiu és eliminar els possibles microorganismes que es poden desenvolupar al seu interior (dipòsit i connexions d’aigua) i als sortidors o aixetes per obtenir aigua de major qualitat amb major seguretat higiènica per al consumidor.


Obligatorietat

És obligatori per als membres de les Associacions Europees de Fonts / Refredadors d’Aigua, organitzacions que vetllen per la qualitat i seguretat dels productes que es subministren a l’usuari final.
D’acord amb aquestes normes, les fonts/ refredadors s’han d’higienitzar periòdicament i mitjançant un sistema l’eficàcia del qual hagi estat certificada, tot i que actualment no existeix un decret o directiva europea que obligui a realitzar-lo.


Sistema d'higienizació CANVAP de Canaletas

Canaletas ha estat una de les empreses pioneres d’Europa en el desenvolupament d’un procés d’higienització eficaç, segur i ràpid.
El sistema CANVAP d’higienització es realitza mitjançant vapor, de manera que en pocs segons s’assoleix una temperatura de 85ºC a l’interior de la font, i en uns minuts es desinfecta. Es realitza per part de tècnics especialitzats que segueixen el mètode establert en el protocol d’higienització.


Certificació del sistema CANVAP de Canaletas

El laboratori Dr. Oliver Rodes (especialitzat en anàlisis d’aigua) ha realitzat extenses proves que verifiquen l’eficàcia del sistema CANVAP i ha col•laborat amb Canaletas en el desenvolupament del protocol d’higienització.

 


Veure certificats

higienizacion
Veure certificat EBWA 2005
Veure certificat EBWA 2007
Veure certificat EBWA 2009
Història
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 50 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Premsa
L’empresa fabricant de fonts d’aigua augmenta un 15% la seva facturació el 2017.  
Les exportacions representen prop del 30% de la facturació de l’empresa, orientada principalment cap a Europa, Nord d’Àfrica i països del Golf Pèrsic.
El fabricant de fonts i dispensadors d'aigua llança un nou disseny per poder servir aigua de l'aixeta al sector de la restauració.
El seu objectiu és facilitar que aquest sector serveixi aigua fresca de la xarxa, filtrada i amb totes les garanties de qualitat i seguretat necessàries.
L’empresa col·labora amb el Centre de Promoció Econòmica del Prat de Llobregat, Innolab i l’Institut Illa dels Banyols. La col·laboració consisteix en la realització d’un estudi sobre el cicle termodinàmic i les prestacions de les fonts d’aigua refrigerada.
La companyia está present també en aeroports d'Espanya, Noruega, Arábia Saudita i Omán, i preveu que aquesta sigui una área de creixement. 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...