Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Prensa

Diaris

Canaletas equipa amb fonts d’aigua cinc de les zones on es disputa el Mundial de Qatar 2022

Prensa
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d’aficionats desplaçats, incorporant algunes de les seves fonts d’aigua en els parcs més propers als estadis. 
 
L’empresa Canaletas, un referent en la fabricació de fonts d’aigua amb més de 55 anys d’experiència, està present en el Mundial de Qatar 2022 gràcies a l’equipament de fins a cinc zones properes als estadis de la competició. Un protagonisme que reforça la seva presència als països àrabs.

La companyia, amb seu a Barcelona, ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d’aficionats desplaçats, incorporant algunes de les seves fonts d’aigua en els parcs més propers als estadis. Cal recordar que el Mundial va canviar la data, tradicionalment a l’estiu, per ajustar-se al clima qatarí i evitar problemes amb la calor. Actualment la temperatura màxima ronda els 30 graus i la mínima supera els 20 graus, per això la potenciació de subministraments d’aigua ha estat una de les claus a l’hora de preparar l’arribada de centenars de milers d’aficionats internacionals.

Per a aquesta selecció, les fonts d’aigua han estat sotmeses a diferents proves i se n’ha verificat rigorosament els certificats de qualitat que l’empresa disposa. Canaletas ha estat seleccionada entre nombroses marques de la competència de països d’Europa i de potències com els Estats Units. «L’elecció de Canaletas és un reconeixement a la bona feina i a la màxima qualitat dels productes», destaca Jordi Morera, màxim responsable de Canaletas. 

Les fonts de Canaletas, en concret, es troben al voltant de fins a cinc estadis diferents. La fan zone situada als encontorns de l’Estadi 974, on es concentren els aficionats de les diferents seleccions abans i després del partit, és una de les àrees on les fonts d’aigua de Canaletes hi són presents. Per aquesta zona passaran aficionats de l’Argentina, França, Dinamarca o Mèxic, entre d’altres.

A més a més d’aquesta fan zone, la companyia també és present a quatre altres punts d’atenció del Mundial de Qatar 2022. El parc Al Wakra, molt proper a l’estadi Al Janoub, és un dels llocs en el qual Canaletas ha subministrat fonts d’aigua. Tanmateix, també ha equipat els parcs d’Al Thumana, Al Rayyan i Al Khor.

La selecció espanyola, sense anar més lluny, va jugar a l’estadi Al Thumana davant Costa Rica i, contra Alemanya, a l’Al Bayt, abans conegut com Al Khor, igual que el parc. Aquest últim, cal recordar, és un dels epicentres del Mundial de Qatar, ja que allà s’hi va celebrar la cerimònia d’inauguració del campionat. El seu aspecte exterior, que simula la forma d’una haima, ha convertit tant l’estadi com els seus voltants en una de les zones més observades del país.

Canaletas continua amb la seva projecció internacional i participació en esdeveniments internacionals. Els seus dissenys de fonts d’aigua es caracteritzen per la seva robustesa i llarga vida en ser adients per a un ús massiu. També compta amb dispensadors d’aigua més elegants, amb tecnologia mans lliures, que ha portat l’empresa a enfortir les exportacions mentre es manté com un referent a Espanya.

«Cerquem aquelles oportunitats de mercat que ens són més afins i hem treballat intensament per oferir noves tecnologies, sense oblidar l’objectiu principal de proporcionar un servei segur i eficient», remarca Jordi Morera.
 
Canaletas
2023-01-11 12:12:59
Canaletas equipa amb fonts d’aigua cinc de les zones on es disputa el Mundial de Qatar 2022
/-ca/blog/canaletas-equipa-amb-fonts-daigua-cinc-de/ia432
... ...