Canaletas
Nuevo

FILTRES DEPURADORS

Es recomana l’ús d’un filtre depurador de carbó actiu per obtenir aigua en condicions òptimes. El filtre elimina els mals gustos i olors que pogués tenir l’aigua (com el del clor) i les petites partícules o contaminants orgànics.

 

FILTRES PER A FONTS D’INSTAL•LACIÓ

Canaletas ha seleccionat aquests filtres per a les fonts d’instal•lació, per la seva resistència i capacitat de filtració.
 

Models


M-105
Filtre depurador de plàstic i cartutx C-115
Pressió màxima 8 Kg / cm3.
Connexió d’aigua de ½ polzada

M-115
Filtre depurador d’acer inoxidable i cartutx C-115.
A prova de grans pressions fins a 21 Kg / cm3 (especialment davant d’increments sobtats de la pressió de l’aigua).
Connexió d’aigua de ½ polzada

CARTUTX DE RECANVI
Cartutx de recanvi per a filtres M-105 i M-115.
Cartutx de carbó actiu en bloc amb una filtració de 5 µm i capacitat de depuració de més de 22.000 litres d’aigua o durabilitat d’1 any. Combina les funcions d’un filtre de sediments, que elimina les petites partícules que pogués tenir l’aigua, amb les propietats del carbó actiu per a possibles mals gustos i olors. La capa prefiltrant de polipropilè allarga la vida útil del cartutx.nsf-sello
 
RECOMANACIÓ
Canaletas recomana el canvi del cartutx del filtre depurador un cop l’any, especialment abans de la temporada d’estiu, però la freqüència pot ser major depenent de la qualitat de l’aigua i del grau d’utilització.
 

FILTRES PER A FONTS D’INSTAL•LACIÓ DIRECTA ID

Canaletas ha seleccionat aquests filtres tenint en compte les característiques específiques de les fonts d’instal•lació directa (Sèrie ID).

FILTRE GAC
Filtre d’un sol cos ideal per a les fonts d’instal•lació directa, en què en beure sempre amb gots la quantitat d’aigua normalment utilitzada és menor.
Carbó actiu en bloc amb una filtració de 5 µm i capacitat de depuració de 5.000 litres o una durabilitat estimada d’1 any.
 
RECOMANACIÓ
Canaletas recomana el canvi del cartutx del filtre depurador un cop l’any, especialment abans de la temporada d’estiu, però la freqüència pot ser major depenent de la qualitat de l’aigua i del grau d’utilització.
Filtros depuradores de agua
 

FILTRES DESINFECTANTS DE RAIGS ULTRAVIOLATS (UV)

Dissenyats per eliminar bacteris o virus com hepatitis, grip, legionel•la... i altres possibles microorganismes. Se’n recomana l’ús quan la quantitat de clor de l’aigua sigui molt baixa, en aigües poc controlades o en ambients amb major risc d’infecció. Potència: 6 Watts. Capacitat d’esterilització de fins a 4 litres per minut. Amb una vida útil aproximada de 6.000 hores. El canvi de color del llum del capçal indica que és necessari canviar la làmpada. La làmpada UV es substitueix molt fàcilment, simplement desenroscant la part superior del capçal.
 

EQUIP DE FILTRACIÓ PER OSMOSI INVERSA

L’equip d’osmosi inversa pot estar integrat en el model de font M77OI o tenir un ús domèstic si s’adquireix juntament amb un dipòsit acumulador d’aigua.
La filtració per osmosi és un sistema de gran capacitat de filtració, que elimina sòlids en suspensió, diluïts i possibles microorganismes per obtenir aigua de gran puresa.

L’equip de filtració per osmosi disposa de 4 filtres:
  • Pre-filtre de sediments
  • Filtre de carbó actiu
  • Membrana d’osmosi inversa. 50 GPH
  • Post-filtre de carbó actiu
 
RECOMANACIÓ
Canaletas recomana el canvi del pre-filtre de sediments cada 6 mesos, el filtre i el post-filtre de carbó actiu un cop l’any i la membrana d’osmosi inversa un cop cada dos anys. Però la freqüència pot ser major depenent de la qualitat de l’aigua i el grau d’utilització.
sat-filtros-gac2
 

Elevada producció d’aigua de 250 litres / dia.
Alt índex d’aprofitament de l’aigua entrant del 35%.

Història
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 50 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Premsa
"És un petit reconeixement que ha de servir sobretot per animar altres empreses a col·laborar en la formació laboral, tant dels joves com dels no tan joves amb ganes d’aprendre. "
Es tracta de la Sèrie EN, amb un disseny mural totalment encastat, ideal per a espais de pas diàfans i on es requereix una font d'aigua especialment robusta. En general ens trobem amb necessitats arquitectòniques cada vegada més exigents; amb espais il·limitats que obliguen a fer útil cada centímetre. 
L’empresa fabricant de fonts d’aigua augmenta un 15% la seva facturació el 2017.  
Les exportacions representen prop del 30% de la facturació de l’empresa, orientada principalment cap a Europa, Nord d’Àfrica i països del Golf Pèrsic.
El Programa Jo Puc és un servei municipal adreçat a persones derivades de Serveis Socials per a la millora de la seva ocupabilitat.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...