Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Prensa

Diaris

Canaletas tanca 2023 amb un creixement del 20% en facturació i del 30% en exportacions

Prensa
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destacant el seu compromís amb la sostenibilitat i l'expansió internacional.
 
  • Els mercats europeu i d'Orient Mitjà són el principal focus de negoci.
  • S'ha incrementat un 20% la facturació precovid.
  • La companyia ha ampliat el seu negoci incorporant fonts en més de 100 vaixells mercants per a reduir l'ús de plàstic per a beure aigua.
Canaletas tanca 2023 amb un creixement del 20% en la facturació respecte a 2022. Unes xifres molt positives a les quals acompanya la millora en les exportacions i l'ampliació de negoci a altres sectors. L'empresa ha incrementat també la seva facturació respecte els comptes precovid i preveu un 2024 positiu.

A més de la millora del 20% en la facturació, la companyia destaca el creixement del 30% en les exportacions. La potenciació del mercat a Europa i la consolidació de les vendes a Orient Mitjà expliquen el creixement de Canaletas en el mercat exterior, adaptant-se a les noves realitats del sector just quan l'aigua s'està convertint en un actiu molt valuós en tot el planeta.

“Canaletas ha sabut adaptar-s'a els necessitats del mercat. A dia d’avui el sector de l’aigua és fonamental, i tant amb innovació com amb compromís de sostenibilitat, la companyia s'està reforçant com a referència a nivell internacional”, explica Jordi Morera, director general de Canaletas.

L'empresa compta amb més de 55 anys d'experiència en la fabricació de fonts i dispensadors d'aigua. A més del creixement en exportació, Canaletas continua sent un referent en el mercat espanyol com a fabricant líder de la península ibèrica.

La tendència alcista també es deu a la innovació en la gamma de productes. Una de les últimes novetats impulsades per l'empresa són fonts d'aigua especialment dissenyades per a vaixells mercants. Un mercat amb importants perspectives, però el qual fins al moment a penes s'havien introduït.

Concretament, en una primera fase Canaletas té fonts instal·lades en 100 vaixells mercants que naveguen per tot el món. Aquesta nova variant s'ajusta a la promoció del consum d'aigua potable i de qualitat. A més, contribueix a la reducció de l'ús d'ampolles d'aigua de plàstic que acaben rebutjant-se en els diferents ports.

El funcionament és molt senzill i apunta a convertir-se en un equipament habitual de totes les flotes. Les fonts es connecten al dipòsit d'aigua potable del vaixell i, a través d'eficients sistemes de filtració, s'aconsegueix aigua de màxima qualitat reduint la contaminació i la generació de plàstic.

A més a més, Canaletas ha incorporat al seu catàleg tres models de fonts d'aigua nous que aposten per la durabilitat i l'elegància, així com a potenciar la sostenibilitat en el consum d'aigua. I és que en tots els casos es manté el principi de beure directament o emplenar ampolles, acabant així amb l'ús de gots de plàstic.

JetVanguard, Aquavanguard i 99ID són els tres nous models desenvolupats per la companyia. Els dos primers destaquen per la seva durabilitat i estan orientats a llocs de molt de trànsit o consum com a universitats, hospitals, gimnasos, hotels…
El tercer està enfocat a ús oficinista, perquè es caracteritza principalment pel seu estil elegant.

Els tres models ofereixen la màxima fiabilitat gràcies al seu sistema patentat de seguretat i higiene. D'aquesta manera, es reforça l'eficiència de la font o dispensador d'aigua i la sostenibilitat en el seu consum.
Canaletas
2024-04-02 00:45:39
Canaletas tanca 2023 amb un creixement del 20% en facturació i del 30% en exportacions
/-ca/blog/canaletas-tanca-2023-amb-un-creixement-del/ia438
... ...