Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Nuevo
Es poden acoblar a la font o adossar a la paret. Fabricats amb acer A-304. Gots de plàstic compatibles amb porta gots.  Portavasos

Portavasos i diversos

PORTA GOTS

Porta gots per accedir fàcilment als gots.
Disseny en forma d’una columna vertical.
Fabricats totalment amb acer inoxidable.
Per acoblar als refredadors de garrafa (Series 1,3,7) o models d’instal•lació directa (Series ID, 9ID, OI) o adossar a la paret.
Gran capacitat per contenir gots: 95 x 220cc gots.
Amb visor dels últims gots, per reposar-los a temps.
 

GARRAFES

Garrafes per reomplir reutilitzables, permeten utilitzar l’aigua que es desitgi i no dependre de subministraments externs més costosos.
Garrafa de dues mides: 12,7 o 18,9 litres.
La garrafa de 12,7 litres té l’avantatge de tenir menor pes i, per tant, la facilitat de col•locació sobre la font que pot ser realitzada per qualsevol persona.
Fabricades amb policarbonat.
Història
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Premsa
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destacant el seu compromís amb la sostenibilitat i l'expansió internacional.
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000 experts del sector de l'aigua.
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d’aficionats desplaçats, incorporant algunes de les seves fonts d’aigua en els parcs més propers als estadis. 
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en aquesta zona gràcies a la seva elevada qualitat.
... ...