Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Nuevo
Es poden acoblar a la font o adossar a la paret. Fabricats amb acer A-304. Gots de plàstic compatibles amb porta gots.  Portavasos

Portavasos i diversos

PORTA GOTS

Porta gots per accedir fàcilment als gots.
Disseny en forma d’una columna vertical.
Fabricats totalment amb acer inoxidable.
Per acoblar als refredadors de garrafa (Series 1,3,7) o models d’instal•lació directa (Series ID, 9ID, OI) o adossar a la paret.
Gran capacitat per contenir gots: 95 x 220cc gots.
Amb visor dels últims gots, per reposar-los a temps.
 

GOTS

Gots de plàstic de 220 c.c.
Color blanc.
Compatibles amb porta gots.
 

GARRAFES

Garrafes per reomplir reutilitzables, permeten utilitzar l’aigua que es desitgi i no dependre de subministraments externs més costosos.
Garrafa de dues mides: 12,7 o 18,9 litres.
La garrafa de 12,7 litres té l’avantatge de tenir menor pes i, per tant, la facilitat de col•locació sobre la font que pot ser realitzada per qualsevol persona.
Fabricades amb policarbonat.
Història
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Premsa
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d’aficionats desplaçats, incorporant algunes de les seves fonts d’aigua en els parcs més propers als estadis. 
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en aquesta zona gràcies a la seva elevada qualitat.
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitrió de la 3a Nit Empresarial, que va reunir més de 140 empreses el passat 26 de maig. L'associació El Prat Empresarial va ser constituïda fa deu anys i aglutina empreses, representants d'associacions empresarials i de les administracions públiques.
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Canaletas SA. És Enginyer Industrial Superior i tota la seva vida professional ha estat vinculada a Canaletas S.A. Va començar l’any 1987 tot i que hem de tenir en compte que prèviament, durant els estius quan era petit, ja va començar des del punt més inicial de l’empresa.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...