Canaletas
Nuevo

Portavasos i diversos

PORTA GOTS

Porta gots per accedir fàcilment als gots.
Disseny en forma d’una columna vertical.
Fabricats totalment amb acer inoxidable.
Per acoblar als refredadors de garrafa (Series 1,3,7) o models d’instal•lació directa (Series ID, 9ID, OI) o adossar a la paret.
Gran capacitat per contenir gots: 95 x 220cc gots.
Amb visor dels últims gots, per reposar-los a temps.
 

GOTS

Gots de plàstic de 220 c.c.
Color blanc.
Compatibles amb porta gots.
 

GARRAFES

Garrafes per reomplir reutilitzables, permeten utilitzar l’aigua que es desitgi i no dependre de subministraments externs més costosos.
Garrafa de dues mides: 12,7 o 18,9 litres.
La garrafa de 12,7 litres té l’avantatge de tenir menor pes i, per tant, la facilitat de col•locació sobre la font que pot ser realitzada per qualsevol persona.
Fabricades amb policarbonat.
Història
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 50 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Premsa
L’empresa fabricant de fonts d’aigua augmenta un 15% la seva facturació el 2017.  
Les exportacions representen prop del 30% de la facturació de l’empresa, orientada principalment cap a Europa, Nord d’Àfrica i països del Golf Pèrsic.
El fabricant de fonts i dispensadors d'aigua llança un nou disseny per poder servir aigua de l'aixeta al sector de la restauració.
El seu objectiu és facilitar que aquest sector serveixi aigua fresca de la xarxa, filtrada i amb totes les garanties de qualitat i seguretat necessàries.
L’empresa col·labora amb el Centre de Promoció Econòmica del Prat de Llobregat, Innolab i l’Institut Illa dels Banyols. La col·laboració consisteix en la realització d’un estudi sobre el cicle termodinàmic i les prestacions de les fonts d’aigua refrigerada.
La companyia está present també en aeroports d'Espanya, Noruega, Arábia Saudita i Omán, i preveu que aquesta sigui una área de creixement. 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...