Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Nuevo
AquaVanguard font d’aigua de mans lliures de gran capacitat, ideal per omplir tot tipus d’ampolles. Solució higiènica i antivandàlica. Amb sensor o pedal.   A-8OP
AquaVanguard font d’aigua de mans lliures de gran capacitat, ideal per omplir tot tipus d’ampolles. Solució higiènica i antivandàlica. Amb sensor o pedal.   A-88 2OP
AquaVanguard font d’aigua de mans lliures de gran capacitat, ideal per omplir tot tipus d’ampolles. Solució higiènica i antivandàlica. Amb sensor o pedal.   A-8PE
AquaVanguard font d’aigua de mans lliures de gran capacitat, ideal per omplir tot tipus d’ampolles. Solució higiènica i antivandàlica. Amb sensor o pedal.   A-88 2PE

Fonts d'aigua MANS LLIURES amb capçal/ompleampolles

AquaVanguard font d’aigua de mans lliures de gran capacitat, ideal per omplir tot tipus d’ampolles. Solució higiènica i antivandàlica. Amb sensor o pedal

 
  • Qualitat superior. Fabricació exterior i interior amb acer inoxidable.
  • Accionament mitjançant robust pedale que pot ser únic o doble d'acer inoxidable, o automàtic mitjançant sensor/s per a més comoditat.
  • Ompleampolles integrat al capçal.
  • Sortida higiènica de l’aigua: queda oculta, molt difícil accedir-hi amb el dit, l’aigua no toca les partes de l’assortidor.
  • Plat superior pla per poder-hi posar els recipients còmodament. 
  • Acabat antivandàlic: la safata per recollir aigua no es pot extreure, cargols Allen.
  • Temperatura de l’aigua freda fàcilment regulable.
  • Es recomana la instal•lació d’un filtre depurador per millorar la qualitat de l’aigua.
 

Models


A-8OP
Sensor: aigua freda.
Ideal per omplir ampolles.

A-88 2OP 
Sensor: aigua freda.
Sensor: aigua natural.
Ideal per omplir ampolles.

A-8PE 
Pedal: aigua freda
Ideal per omplir ampolles.

A-88 2PE
Pedal: aigua freda
Pedal: aigua natural
Tots dos pedals: aigua mixta
Ideal per omplir ampolles.
Pla sortida higiènica de l'aigua
 
 
 
 
 
D'acord normes seguretat eléctrica
D'acord normes d'higienització
D'acord norma UNE 149101
 

 

 A - 8
POTÈNCIA FRIGORÍFICA (W)600
CONSUM ELÈCTRIC (W)230
INTENSITAT ELÈCTRICA  230 V 50 Hz monofásic (A)  1.1
CAPACITAT DE FRED (l/h)50
CAPACITAT DEPÒSIT INTERIOR (l)7,5
TEMPERATURA SORTIDA (ºC) (Regulable per termòstat)4 - 11
GAS REFRIGERANT ECOLÒGIC (sense CFC)R290
PES (kg)37

Serie A-8

FILTROS DEPURADORES

Se recomienda la utilización de un filtro depurador de carbón activo para obtener un agua en óptimas condiciones, gracias a la eliminación de los malos sabores y olores como el del cloro y las pequeñas partículas o contaminantes orgánicos que pudieran estar presentes en el agua.
 

Modelos


M-105
Filtro depurador de plástico y cartucho C-115
Presión máxima 8 Kg. / cm³
Conexión de agua de ½ pulgada.

 
CARTUCHO RECAMBIO
Cartucho de recambio para filtro M-105
Cartucho especialmente seleccionado por Canaletas para las fuentes de instalación, por su calidad e idóneas prestaciones ya que se requiere una elevada capacidad de filtración.
Cartucho de carbón activo en bloque con una filtración de 5µm y capacidad de depuración de más de 22.000 litros de agua o durabilidad de 1 año.
Combina las funciones de un filtro de sedimentos, que elimina las pequeñas partículas que pudiera tener el agua, junto con las propiedades del carbón activo para posibles malos gustos y olores.
La capa prefiltrante de polipropileno alarga la vida útil del cartucho.
nsf-sello
 
RECOMENDACIÓN
Canaletas recomienda el cambio del cartucho del filtro depurador una vez al año, especialmente antes de la temporada de verano, pero la frecuencia puede ser mayor dependiendo de la calidad del agua y del grado de utilización.
 
 

Servicio Técnico Canaletas

Para tener las fuentes siempre en perfecto estado y facilitarle el cambio del cartucho, el Servicio Técnico de Canaletas o un distribuidor autorizado, cada temporada recuerdan a sus clientes la conveniencia de reemplazar el cartucho antiguo (1) .

Además, en determinadas zonas pueden ofrecerle el servicio de cambio de cartucho junto con una revisión completa e higienización de la misma, para disponer de la fuente en perfectas condiciones de uso.
 

¿ Qué es la higienización ?
 

(1) Para poder ofrecerle este servicio, es importante que nos facilite los datos de la fuente.
pdf Descargar pdf  Solicite información
Història
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Premsa
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destacant el seu compromís amb la sostenibilitat i l'expansió internacional.
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000 experts del sector de l'aigua.
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d’aficionats desplaçats, incorporant algunes de les seves fonts d’aigua en els parcs més propers als estadis. 
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en aquesta zona gràcies a la seva elevada qualitat.
... ...