Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Prensa

Diaris

Un any més Canaletas és present a Aquatech Amsterdam 2023, la fira europea de major renom sobre tecnologia de l'aigua.

Prensa
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000 experts del sector de l'aigua.
 
Del 6 al 9 de novembre, Aquatech Amsterdam 2023 va ser l'epicentre mundial de la tecnologia de l'aigua, amb més de 800 expositors i 20,000 visitants de 140 països. Aquest esdeveniment líder de la indústria del tractament d'aigua va reafirmar la seva posició com a plataforma essencial per a professionals.

Canaletas, reconegut fabricant europeu de fonts d'aigua amb més de 55 anys d'experiència, va participar activament a la fira, presentant la seva innovadora gamma de dispensadors d'aigua. L'empresa va destacar entre els més de 800 expositors en mostrar els seus últims desenvolupaments i productes.

Entre les estrelles de la mostra es van trobar dos models amb sistemes patentats per Canaletas. Les fonts JetVanguard i AquaVanguard van captar l'atenció dels visitants per la seva característica elegància i robustesa que les fa ideals per a espais com a col·legis, fàbriques, gimnasos i hospitals. En ser construïdes totalment en acer inoxidable, són remarcablement resistents. A més compten amb un sistema patentat altament higiènic que les fa molt segures. Aquests models són mans lliures, amb sensors o pedal, i tenen una gran capacitat de fred.

Paz Ausin, Responsable d’exportacions de Canaletas, va expressar el seu entusiasme sobre la participació en Aquatech Amsterdam 2023: "L'experiència a la fira ha estat molt positiva per a nosaltres. Aquatech ens ha brindat no sols oportunitats per a expandir-nos en nous mercats, sinó també la possibilitat de reconnectar amb clients i proveïdors en persona. Actualment, el 40% dels nostres ingressos provenen de les exportacions, i confiem que aquesta fira impulsarà significativament aquest percentatge".

Canaletas, amb presència en més de 50 països i una xarxa de més de 800 distribuïdors, continua consolidant-se com un fabricant líder a escala mundial a la indústria de dispensadors i fonts d'aigua. La participació reeixida a Aquatech Amsterdam 2023 reforça el seu compromís amb la innovació i l'expansió global.
Canaletas
2023-12-19 15:22:45
Un any més Canaletas és present a Aquatech Amsterdam 2023, la fira europea de major renom sobre tecnologia...
/-ca/blog/un-any-mes-canaletas-es-present-a/ia437
... ...