Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
Els avantatges d’un dispensador d’aigua a l’oficina

Els avantatges d’un dispensador d’aigua a l’oficina

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 11/04/2017
L’aigua està present en tots els processos de la Terra i és un element fonamental en l’organisme. L’ésser humà es compon de més d’un 60% d’aigua i el líquid juga un paper elemental en el nostre cos. Per tot això, és fonamental el consum d’aigua per a mantenir una hidratació adequada.

Ja que la majoria de les persones passem gran part del dia en el lloc de treball, disposar d’un dispensador d’aigua a l’oficina és molt necessari per equipar l’espai de treball amb un element indispensable per a desenvolupar una jornada laboral òptima. Els dispensadors són dispositius que abasteixen d’aigua de manera continuada i ens eviten la necessitat de carregar amb ampolles d’aigua. A més a més, la qualitat de l’aigua proporcionada pels dispensadors ens ajuda a tenir un organisme saludable.

Canaletas ofereix una àmplia gamma de fonts d’aigua i dispensadors d’aigua que s’ajusten a les diferents necessitats de cada empresa. 

Sobre Canaletas
 
Canaletas és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt divers. 

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refrigeradors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 50 anys d'història. La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

... ...