Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Prensa

Diaris

Canaletas enforteix les seves exportacions als països àrabs

Prensa
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en aquesta zona gràcies a la seva elevada qualitat.
 
Des de fa 55 anys, Canaletas fabrica i comercialitza fonts d’aigua internacionalment. Va començar el seu desenvolupament a la ciutat de Barcelona, on té la seva seu central a El Prat de Llobregat, i venent fonts d’aigua i dispensadors d’aigua a la resta d’Espanya. Avui és present a països d’arreu del món.

Els resultats de l’any 2021 situen Canaletas a nivells d’exportació anteriors a la pandèmia, un aspecte molt positiu per a l’empresa; un creixement que ha continuat durant aquest primer trimestre de l’any amb un augment del 52% pel que fa al 2021. Quant a la xifra global en aquest primer trimestre, l’empresa també ha registrat un creixement del 58%, amb la qual cosa també es posiciona a nivells previs a la pandèmia.

Canaletas ha enfortit les seves exportacions de fonts i dispensadors d’aigua als països àrabs durant aquest últim any. L’Aràbia Saudita representa un 12% del total, només per darrere de França (16%) i Portugal (15%). En el seu conjunt, els països àrabs (Marroc, Emirats Àrabs Units, Kuwait, Egipte, Qatar i Aràbia Saudita) aglutinen un total del 23% de l’exportació de Canaletas.

Gràcies al seu actiu departament de R+D, responsable del llançament de nous models de fonts d’aigua, Canaletas satisfà les necessitats concretes de diferents clients mitjançant projectes a mida, la qual cosa li permet estar present en països molt diferents quant a hàbits d’ús i requisits. No és el mateix una font d’aigua a Finlàndia, on la qualitat de l’aigua és molt elevada, que en una zona desèrtica on les condicions climàtiques són molt exigents. Paz Ausin, directora del Departament d’Exportació de Canaletas, explica: «Hem guanyat projectes amb exigències molt rigoroses en competència amb fabricants de molts diversos països. Gràcies a això estem presents, per exemple, a universitat, escoles i hospitals de gran prestigi».

Altres aspectes en els quals el departament de R+D de Canaletas està molt involucrat és en el llançament de noves solucions de dispensadors d’aigua. Destaquen els models mans lliures, que ofereixen una major higiene en el seu ús per a donar resposta a les demandes dels usuaris sobre la seguretat higiènica dels dispensadors d’aigua

Un altre aspecte a destacar és la creixent preocupació mediambiental i de sostenibilitat de la societat davant la gran quantitat de residus plàstics que es generen. Des de Canaletas es potencien cada cop més les fonts d’aigua que utilitzen ampolles reutilitzables en lloc de vasos o ampolles de plàstic. En aquest sentit, el director general de Canaletas, Jordi Morera, afirma: «Estem orgullosos de poder col·laborar en la reducció del plàstic amb les nostres fonts i dispensadors d’aigua».
Canaletas
2023-01-19 11:15:07
Canaletas enforteix les seves exportacions als països àrabs
/-ca/blog/canaletas-enforteix-les-seves-exportacions-als-paisos/ia433
... ...