Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
Parlamentària Europea requereix la instal·lació de dispensadors d’aigua

Parlamentària Europea requereix la instal·lació de dispensadors d’aigua

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 01/07/2016
EL Prat de Llobregat, 01 Juliol 2016

La Sra. Renata Briano, membre del parlament Europeu, ha enviat la següent qüestió al Registre del Parlament Europeu. Renata Briano és partidària de la instal·lació de dispensadors d’aigua amb filtració en benefici de l’ecologia.

“Reduint i, si és possible, posant fi a l’ús d’ampolles de plàstic als edificis públics de la Unió Europea”

Cada dia, al Parlament i a d’altres institucions europees s’utilitzen un número incomptable d’ampolles de plàstic, i els envasos buits es dipositen dintre els contenidors de plàstic (al menys és on s’espera que hi vagin). El mateix succeeix cada dia als governs centrals i locals de la Unió Europea. La instal·lació de dispensadors d’aigua amb filtres a edificis públics, connectats a la xarxa pública d’aigua, estalviarà una gran quantitat de diners i servirà per protegir el medi ambient.

Per això, i seguint l’esperit de les pròpies recomanacions sobre temes com l’ecologia, ¿realitzarà la comissió un pla que redueixi dràsticament i, si és possible, finalitzi l’ús d’ampolles de plàstic als edificis públics de la Unió Europea?

El juliol del 2016, el Sr. Vella va donar una resposta conjunta de part de la Comissió a la Sra.Renata Briano:
 
La comissió reconeix totalment la importància de la prevenció com a gran prioritat en la gestió de residus de conformitat amb la Directiva 2008/98/EC de residus. Els estats membres tenen l’obligació de preparar programes de prevenció de residus des del 12 de desembre del 2013, i s’espera que les mesures incloses en aquests programes tinguin un impacte sobre la generació de residus a curt termini. A més a més, la nova proposta de legislació sobre residus adoptada per la comissió inclou mesures addicionals per a promoure la prevenció de residus.

Davant d’aquesta situació, la European Bottled Water Industry (EFBW) s’ha aproximat a la Comissió Europea per presentar els esforços i els assoliments dins del camp del reciclatge.

Canaletas com a fabricant de fonts d’aigua i dispensadors d’aigua connectats a la xarxa  publica d’aigua, contribueix a la protecció del medi ambient en reduir l’ús d’ampolles de plàstic d’un sol ús.

Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt divers. 

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refrigeradors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 50 anys d'història . La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

... ...