Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
Les fonts d'aigua, innovació sobre preu

Les fonts d'aigua, innovació sobre preu

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 11/03/2014
EL Prat de Llobregat, 11 Març 2014

Lluny de ser un concepte esgotat, cada vegada són més els empresaris que prenen consciència de la importància de posar a disposició dels seus treballadors fonts d'aigua o dispensadors d'aigua. Encara hi ha moltes empreses que no disposen d'aquest servei el que suposa una oportunitat per al sector de fonts i dispensadors d'aigua.

La clau per seguir creixent passa per aconseguir que els empresaris concebin els dispensadors d'aigua com un servei imprescindible. El secret per aconseguir-ho és la innovació, com expliquen els responsables de Canaletas: "les propostes innovadores tenen millor acollida que les més econòmiques". 

El departament d'I + D de Canaletas treballa constantment en aquesta línia amb l'objectiu de presentar al mercat noves fonts i dispensadors d'aigua amb avantatges afegides. Des refredadors d'aigua per botellons especials o fonts d'aigua d'instal · lació de gran capacitat fins dispensadors d'aigua que subministren aigua amb gas. La companyia té capacitat per cobrir les demandes més exigents pel que fa a fonts i dispensadors d'aigua.


Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt divers. 

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 45 anys d'història. La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

... ...