Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
La hidratació és clau per al rendiment laboral. Els dispensadors i fonts d'aigua faciliten aquesta hidratació

La hidratació és clau per al rendiment laboral. Els dispensadors i fonts d'aigua faciliten aquesta hidratació

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 03/11/2012
Els dispensadors d'aigua, basats en el sistema d'aigua a cooler possibiliten la refrigeració de l'aigua i permeten abastir a un grup nombrós d'empleats, garantint la hidratació dels treballadors a l'oficina o un centre de treball. Un grau més alt de sofisticació presenten les fonts d'aigua amb sortidor que ofereixen una major robustesa i requereixen instal · lació prèvia.

Per això, els dos sistemes dispensadors d'aigua amb botellons d'aigua mineral que subministren i reposen per empreses externes o fonts d'aigua d'instal · lació a la xarxa amb diferents opcions de filtració, són cada vegada més utilitzades en l'entorn laboral.

La deshidratació, ja sigui lleu o severa, afecta negativament les capacitats intel · lectuals relacionades amb la memòria immediata, les habilitats psicomotores que determinen la coordinació de moviments i l'atenció. Aquesta és la principal conclusió de l'estudi "Cognitive Performance and Dehydration" ("Rendiment cognitiu i hidratació"), publicat al Journal of the American College of Nutrition per Ana Adan, professora de la Universitat de Barcelona. La disminució d'aquestes habilitats perjudica, per tant, la majoria d'activitats laborals i acadèmiques en prop d'un 20%. 


Resulta fonamental en aquest sentit que els empleats tinguin la possibilitat d'hidratar en els seus centres de treball. Els dispensadors i fonts d'aigua és una de les alternatives més implementada per les empreses. 


Aproximadament el 60% de la massa del cos humà equival a l'aigua corporal. Un dèficit del 2% en aquest índex pot començar a implicar una pèrdua del rendiment anaeròbic i cognitiu. Tal com recull l'estudi d'Adan, a partir de la pèrdua d'un 5% de líquids, la deshidratació pot qualificar-se de greu. Segons van afirmar Robert W. Kenefick i Michael N. Sawka, membres del 'USA Army Research Institute of Environmental Medicine' de Massachusetts, en el Consens Científic sobre Hidratació signat en 2006, els accidents laborals solen incrementar-se en els mesos calorosos en què la sudoració provoca una major pèrdua d'aigua corporal. Per tant, els dos especialistes aconsellaven que els llocs de treball tinguessin en compte aspectes com la temperatura i la intensitat física del treball a l'hora de planificar una reposició d'aigua.

L'existència de dispensadors o fonts d'aigua milloren l'entorn de treball i contribueixen a un major benestar i rendiment intel · lectual i laboral.

Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses. 

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 45 anys d'història. La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

... ...