Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
L’actual crisi ha fet que moltes empreses hagin desaparegut o hagin sofert una important reducció
Jordi Morera, sosté que una de les claus del seu èxit és saber créixer escoltant les necessitats
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
La Comissió Europea revisa la legislació per a millorar els estàndards de qualitat de l’aigua

La Comissió Europea revisa la legislació per a millorar els estàndards de qualitat de l’aigua

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 11/12/2017
Amb l’objectiu de reduir els envasos de plàstic, així com aportar millores en el benestar dels ciutadans, a més a més d’estalvi, la Comissió Europea ha anunciat una revisió legislativa per a millorar els estàndards de qualitat de l’aigua de l’aixeta.

En aquesta línia, la Comissió llençarà campanyes informatives sobre la qualitat de l’aigua i també pretén millorar l’accés a aigua potable en espais públics, tant mitjançant fonts com dispensadors d’aigua.

Pel que fa a la seguretat, la proposta defensa actualitzar la llista de criteris incloent noves bactèries i residus, seguint les recomanacions de la Organizació Mundial de la Salut (OMS).

I de cara a protegir el consumidor, la Comissió pretén enfortir la seva posició fent que els distribuïdors d’aigua ofereixin és i millor informació perquè l’usuari disposi de les eines necessàries per escollir entre aigua embotellada i aigua de l’aixeta.


Sobre Canaletas
 
Canaletas és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt divers. 

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refrigeradors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 50 anys d'història. La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...