Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
L’actual crisi ha fet que moltes empreses hagin desaparegut o hagin sofert una important reducció
Jordi Morera, sosté que una de les claus del seu èxit és saber créixer escoltant les necessitats
Una de les coses que han fet més mal a les empreses són les notícies falses, normalment escampade
La forma més higiènica i innòcua d’utilitzar fonts d'aigua per beure, reomplir gots o altres re
Canaletas impulsa la producció i n’amplia la gamma. Amb la COVID-19, la sol·licitud d’aquest
La companyia fabricant de fonts d’aigua i dispensadors d’aigua Canaletas ha tancat l’any 2019
 
Blog de dispensadors i fonts d'aigua
L’actor Chuck Norris entra dins el negoci de l’aigua

L’actor Chuck Norris entra dins el negoci de l’aigua

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 26/01/2017
El Prat de Llobregat, Enero 2017

CForce és la companyia que l’actor Chuck Norris ha posat en marxa recentment, el producte de la qual arribarà als supermercats dels Estats Units a finals de gener.

Segons explica el vicepresident i director de marqueting de CForce, Tyler Norris, l’aigua procedeix d’un aquífer natural situat en un ranxo propietat de l’actor estatunidenc. Amb aproximadament 5.000 metres quadrats d’espai de producció, CForce, ubicada en la localidad texana de Navasota, es converteix en una de les empreses privades més grans del sector de l’aigua embotellada de Texas.

El fet que famosos com Chuck Norris s’ interessin pel sector de l’aigua suposa un impuls positiu per a tots els actors d’aquest mercat, tant en el cas de l’aigua envasada com en el de fonts d’aigua i dispensadors d’aigua, que fabrica Canaletas.


Sobre Canaletas
 
Canaletas és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt divers. 

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refrigeradors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 50 anys d'història. La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...