Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Prensa

Diaris

Fonts electròniques d'aigua amb gas ja al mercat

Prensa
En molts països europeus està arrelat el consum d'aigua amb gas i l'ús de fonts que la subministren. Aquest producte pioner ofereix aigua freda, calenta, a temperatura ambient i amb gas en una font electrònica.
 
El consum d'aigua amb gas està ben establert en molts països europeus, com és l'us de dispensadors d'agua per servir-la.
Aquest producte innovador ofereix aigua calenta, freda, a temperatura ambient i aigua amb gas en un dispensador electrònic. Canaletas, una empresa en la qual la seva activitat se centra en el disseny i fabricació de tot tipus de dispensadors d'aigua, refredadors d'aigua i fonts d'aigua refrigerada, s'ha compromès a ser un pioner en el mercat.

Això ha permès a Canaletas mantenir la seva posició en el mercat i seguir creixent. En aquest context, Canaletas ha llançat un nou producte: un dispensador electrònic d'aigua que ofereix aigua freda, calenta, a temperatura ambient i amb gas. Els dispensadors d'aigua amb gas ja s'utilitzen actualment en altres països europeus com Itàlia, Alemanya i Suïssa. Canaletas representa el llançament d'aquest producte a Espanya gràcies a aquesta nova font d'aigua. El que diferencia aquest dispensador d'aigua d'altres models és l'augment de l'autonomia de l'aigua amb gas, ja que permet l'ús d'ampolles més grans, i el sistema de control electrònic que garanteix que l'aigua es manté sempre en condicions òptimes per al consum humà.

L'objectiu de l'empresa és doble: satisfer la demanda dels seus clients europeus i familiaritzar al mercat espanyol amb aquest nou dispensador d'aigua. "Ja que Espanya és un país amb una gran població d'expatriats, gràcies al turisme i cases de vacances, pensem que la nova font d'aigua serà molt ben rebuda per les persones amb una cultura ben desenvolupada del consum d'aigua amb gas en els seus països d'origen", expliquen els representants de Canaletas. "I gràcies als seus atractius beneficis, estem segurs que serà ben rebuda per tots els nostres clients."

El disseny modern i funcional del dispensador d'aigua ofereix fins a deu combinacions d'aigua prement dos botons simultàniament. També ofereix un botó de seguretat per a l'aigua calenta. L'aigua calenta s'obté només pressionant dos botons al mateix temps, evitant així possibles accidents. "També és un refredador d'aigua que es distingeix gràcies a la durabilitat i la qualitat dels materials utilitzats. Per exemple, la major part dels components del refrigerador d'aigua estan fets d'acer inoxidable i és molt fàcil i intuïtiu d'usar", comenta Joaquim Romeo, Director de Projectes. "Cada tipus d'aigua s'identifica al refredador d'aigua mitjançant un botó led de colors diferents, i els botons estan ben situats i fàcils d'identificar ".

Dispensadors d'aigua Canaletas no requereixen manteniment especial i quan la safata de degoteig és ple, l'alimentació d'aigua es talla per evitar inundacions.
Canaletas
2017-07-25 10:15:35
Fonts electròniques d'aigua amb gas ja al mercat
/-ca/blog/Fonts+electròniques+d'aigua+amb+gas+ja+al+mercat/ia47
... ...