Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
Els filtres guanyen importància en el sector dels dispensadors d'aigua

Els filtres guanyen importància en el sector dels dispensadors d'aigua

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 18/01/2013
Quan d'ingerir aigua es tracta, tan rellevant és la quantitat, que ha de ser de dos litres segons l'Organització Mundial de la Salut, com la qualitat, amb una refrigeració i higiene òptimes. Els sistemes d'aigua en dispensadors o fonts d'aigua tant si funcionen amb aigua envasada com si ho fan a través de les fonts de xarxa, garanteixen que l'aigua per beure estigui entre els 10 i els 14 graus recomanats. Pel que fa a la puresa de l'aigua, el sector dels dispensadors d'aigua per instal · lacions de xarxa desenvolupa filtres cada vegada més sofisticats per garantir la salut dels seus usuaris. En aquest àmbit, Canaletas va ser pionera en el desenvolupament del mètode CANVAP Steam Steriliser per eliminar microorganismes dels dispensadors d'aigua.  

Mitjançant aquest sistema, l'empresa especialitzada en fonts d'aigua en àmbits laborals i domèstics va ser la primera que va superar positivament, en 2009, els tests de qualitat de l'Watercoolers Europe (WE). 

Els filtres depuradors per dispensadors d'aigua s'eliminen les males sabors i les olors com el del clor i al mateix temps, depenent del tipus de filtre protegeixen les fonts d'aigua aconseguint la retenció de bacteris i altres microorganismes que poden derivar en malalties, elements orgànics i sòlids en suspensió, entre d'altres. El resultat és una aigua d'extrema puresa, el que garanteix la seva salubritat. 

Canaletas ofereix un variat ventall de filtres d'aigua per a les fonts i dispensadors d'aigua de xarxa en funció del tipus d'instal · lació, de la qualitat de l'aigua i del major o menor risc d'infeccions, entre d'altres. Per tant, els dispensadors o fonts d'aigua poden funcionar mitjançant carbó actiu que principalment elimina el gust a clor, filtres de sediments que retenen partícules, làmpades de raigs ultraviolats per a l'eliminació de microorganismes i osmosi inversa.
 
Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses. 

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 45 anys d'història . La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

... ...