Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
El sector de l'aigua envasada crea una guia de bones pràctiques higièniques

El sector de l'aigua envasada crea una guia de bones pràctiques higièniques

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 20/03/2013
ANEABE, l'Associació Nacional d'Empreses d'Aigua de Beguda Envasada, ha presentat una 'Guia de Bones Pràctiques d'Higiene en les indústries d'aigua de beguda envasada' després de dos anys de treball. Reconegut i aprovat per l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN),el document estableix procediments higiènics basats en els criteris d'APPCC (Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics). Així mateix, proposa mesures per garantir la qualitat organolèptica de l'aigua que també s'utilitza en els dispensadors amb botellons.

La guia es suma com a model de referència per al sector de l'envasament d'aigües al manual de la Federació Europea d'Aigües Envasades (EFBW). Aborda tot el procés industrial relacionat amb l'aigua envasada, passant per l'extracció, els envasos, l'etiquetatge, la higiene del personal o el transport, entre d'altres.

La publicació d'aquest document confirma el compromís del sector de l'aigua amb la millora dels seus estàndards de qualitat i el seu posicionament cada vegada més gran en matèria de salut. A més dels envasadors, també els fabricants de dispensadors i refredadors d'aigua consideren prioritària la higiene en les seves fonts d'aigua. 

Un cas exemplar és el de l'empresa fabricant de fonts d'aigua Canaletas, que va desenvolupar de forma pionera el sistema CANVAP d'higienització dels dispensadors d'aigua. Aquest sistema utilitza el vapor a 85 º C a l'interior de la font o el dispensador d'aigua, i permet desinfectar el dispensador d'aigua en 8 minuts d'una forma segura i de baix cost.  

Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses. 

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 45 anys d'història . La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

... ...