Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
El mercat domèstic, un nínxol emergent per als dispensadors d'aigua

El mercat domèstic, un nínxol emergent per als dispensadors d'aigua

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 05/06/2013
La diversificació de l'activitat i la recerca de nous nínxols és una de les estratègies principals de creixement per al sector de les fonts d'aigua en dispensadors. Sense anar més lluny, Canaletas, en el marc de la seva idiosincràsia innovadora, ha desenvolupat recentment dispensadors d'aigua que segueixen avançant cap a una major seguretat higiènica i que són compatibles amb botellons de formes diferents. El gran repte per al sector és, actualment, consolidar-se al mercat domèstic. Per tant, és previsible que apareguin dispensadors d'aigua dirigides a aquest àmbit.

Les fonts d'aigua formen part del paisatge habitual d'empreses i centres culturals, educatius i esportius, però encara tenen un ampli camí per recórrer a les llars, on no només es poden utilitzar dispensadors d'aigua amb botellón, sinó també dispensadors d'aigua d'instal · lació (POU) connectats a la xarxa d'aigua. Canaletas recomana utilitzar aquestes fonts d'aigua d'acer inoxidable amb filtres. D'aquesta forma és possible millorar la qualitat i el gust de l'aigua d'aixeta.

Per al mercat domèstic, Canaletas compta amb alguns productes específics, com el dispensador d'aigua Sèrie 3ID, una font de sobretaula ideada per poder-se utilitzar tant en un despatx com en una cuina. 

Mentre les fonts d'aigua van penetrant en les cases, una alternativa tradicional a l'entorn domèstic és el dels filtres per millorar la qualitat de l'aigua de l'aixeta. Canaletas comercialitza equips d'osmosi inversa per eliminar microorganismes o filtres de sobretaula que es connecten a l'aixeta habitual, entre d'altres.

Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses. 

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 45 anys d'història . La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

... ...