Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
Dispensador d'aigua de botellón versus dispensador d'aigua d'instal · lació

Dispensador d'aigua de botellón versus dispensador d'aigua d'instal · lació

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 05/07/2013
EL Prat de Llobregat, 05 Juliol 2013

Dos grans sistemes de dispensadors d'aigua conviuen en el mercat per garantir la hidratació de les persones en oficines i altres ambients de treball o lúdics. Les fonts d'aigua que funcionen mitjançant botellons d'aigua constitueixen un segment madur i consolidat i són moltes les empreses que compten amb aquest tipus de dispensador d'aigua. D'altra banda, les fonts d'aigua connectades a la xarxa pública d'aigua (POU) s'han erigit com un mercat emergent el ritme de creixement és constant. Quins avantatges té cadascun d'aquests dispensadors d'aigua proporcionats per Canaletas?.

Les dues opcions de dispensadors permeten obtenir aigua d'elevada qualitat, bé per un subministrament extern d'aigua mineral o tractada o al lloc d'instal · lació mitjançant filtres que eliminen males olors i sabors, així com components no desitjats. Els dispensadors d'aigua també s'encarreguen de refredar-la amb l'objectiu de mantenir-la a una temperatura idònia per al consum humà que ha oscil · lar entre els 10 i els 14 graus. No obstant això, cada tipus de dispensador d'aigua està dissenyat per a un ús diferent

En el cas de les fonts d'aigua embotellada, es caracteritzen per la seva fàcil instal · lació, ja que es poden emplaçar fàcilment i en qualsevol lloc perquè només requereixen presa elèctrica i botellons d'aigua que subministra Canaletas o altres marques. L'autonomia d'aquest sistema i la varietat de models de fonts d'aigua que hi ha al catàleg de Canaletas faciliten des instal · lar en una sala de reunions fins a la mateixa taula de treball, adaptant-se a les necessitats de cada usuari i garantint la hidratació dels empleats d'una forma eficient i saludable. A més, aquests dispensadors d'aigua compten amb una gran capacitat de refrigeració que permet abastir entre 15 i 50 usuaris segons el model.  

En el cas de les fonts d'aigua d'instal · lació, estan subjectes a la seva connexió a la xarxa pública d'aigua i, en canvi, no depenen de botellons, amb la qual cosa redueixen costos de transport i subministrament i no hi ha problemes de puntualitat en el lliurament l'aigua. També fabricat en acer inoxidable, el dispensador d'aigua d'instal · lació és una opció robusta i de llarga durada, la diversitat de models també permet adaptar-se a qualsevol entorn, ja sigui un centre educatiu, un gimnàs o una companyia. El dispensador d'aigua amb connexió a la xarxa d'aigua demostra amb el temps els seus grans avantatges quant a practicitat i economia. Canaletas recomana utilitzar aquestes fonts d'aigua amb un filtre depurador per millorar la qualitat de la beguda.  

Sobre Canaletas

Canaletas  és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses. 

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 45 anys d'història. La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

... ...