Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
Canaletas treu al mercat un nou dispensador electrònic d'aigua amb gas

Canaletas treu al mercat un nou dispensador electrònic d'aigua amb gas

A molts països europeus estan arrelats el consum d’aigua amb gas i l’ús de fonts que la subministren. Aquest producte pioner ofereix aigua freda, calenta, a temperatura ambient i amb gas en una font electrònica.
Ser pionera en el sector és un dels principis pels quals Canaletas, companyia que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de fonts i refredadors d’aigua, regeix el seu model de negoci. D’aquesta manera, la companyia pot mantenir-se al mercat i continuar creixent. En aquest context, Canaletas ha tret al mercat un nou producte: un dispensador electrònic que permet obtenir aigua freda, calenta, a temperatura ambient i aigua amb gas. Els dispensadors d’aigua amb gas ja s’utilitzen a altres països d’Europa com Itàlia, Alemanya o Suïssa, i l’empresa Canaletasn’inicia la introducció a Espanya, gràcies a aquest nou model. La novetat respecte a altres models és que incorpora una major autonomia d’aigua amb gas degut a que admet ampolles de major capacitat i al sistema electrònic de control que permet assegurar en tot moment que l’aigua es troba en condicions òptimes per al consum. 

L’objectiu de la companyia amb aquesta nova font és, a més de satisfer la demanda dels seus clients europeus, donar-la a conèixer al nostre país. “Sent Espanya un país que compta amb un gran nombre de persones estrangeres, ja siguin turistes o amb una segona residència, pensem que serà molt ben acollit per totes aquelles que tenen una gran cultura de consum d’aigua amb gas als seus països d’origen –expliquen els responsables de Canaletas- i a més, gràcies a les seves atractives prestacions, confiem que tingui una bona acollida per part dels nostres clients”. Amb un disseny modern i funcional, permet obtenir fins a deu combinacions d’aigua prement dos polsadors simultàniament. Compta, a més, amb un polsador de seguretat per a l’aigua calenta de manera que aquesta només es pot obtenir si s’accionen dos polsadors alhora, evitant d’aquesta manera possibles accidents.

“D’altra banda, és un dispensador d’aigua que es caracteritza per la durabilitat i la qualitat dels materials emprats en la seva fabricació com ho és l’acer inoxidable de la majoria dels components i el seu ús és molt senzill i intuïtiu- comenta el Sr. Joaquim Romeo, responsable del projecte- ja que l’aigua de cada polsador s’identifica amb un led de diferent color, situats tots en una zona de molt fàcil accés i clara visualització”.

La font d’aigua amb gas de Canaletas no requereix un manteniment especial i en el cas de que el dipòsit que recull l’aigua estigui ple es suspèn el subministrament d’aigua, evitant possibles vessaments.

L’empresa iniciarà durant aquest mes la campanya de llançament d’aquest nou model, principalment mitjançant la seva presentació als principals distribuïdors i fires del sector.

Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d’origen familiar fundada al 1965 i que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, refredadors i dispensadors d’aigua. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d’una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al mateix temps, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses de tot el món.

A l’actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts amb més experiència d’Europa i es caracteritza per l’esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 40 anys d’història. La companyia està dirigida actualment per la segona generació i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen el pas dels anys i ofereixen un “cicle de vida” superior al de la majoria de fonts, refredadors i dispensadors del mercat.

... ...