Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
Canaletas s'instal.la a més de 200 escoles Franceses

Canaletas s'instal.la a més de 200 escoles Franceses

L’empresa fabricant de fonts i refredadors d’aigua disposa de models específics per a les necessitats dels més petits.
Un dels objectius de l’iniciativa passa per inculcar als nens la  importància de l’aigua per la seva salut, ja que el 18% dels joves francesos pateix de sobrepès.

Es va posar en marxa la seva iniciativa en quatre regions “pilot”. Canaletas, companyia que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, refredadors i dispensadors d’aigua, va iniciar d’aquesta manera la seva implantació a les escoles de França.  Un centenar d’escoles van apostar l’any passat pels equips de Canaletas, a les quals el 2008 s’han sumat unes altres 100.

L’Administració francesa, preocupada per la salut dels més petits i especialment per la problemàtica obesitat infantil, està realitzant un especial esforç per potenciar la conveniència de beure aigua a les escoles.

El distribuïdor de Canaletas a França, Hexotol, juntament amb l’empresa francesa de subministrament d’aigua amb seu a París, ha iniciat un projecte per equipar nombroses escoles franceses amb fonts d’aigua. Aquest projecte es va iniciar a Alsàcia, Ile-de-France, el Loronés i el nord Pas-de-Calais, regions que presenten les xifres d’obesitat infantil més elevades de França, i el seu objectiu és estendre’s a tota la resta de regions del país gal.  Un dels propòsits d’aquesta iniciativa és aportar als nens una educació sobre nutrició adequada, inculcant-los els beneficis que l’aigua suposa per la seva salut. 

Segons un estudi publicat per la Obesity Task Force (IOTF),a Europa un de cada cinc nens té sobrepès o és obès. Els experts posen de manifest en aquest informe una ràpida acceleració de l’increment de casos de sobrepès i obesitat: s’ha passat del 0,2% als anys 70, al 2% a l’any a l’actualitat, és a dir, cada any el nombre de joves europeus amb sobrepès o obesos augmenta en 400.000. En aquest context, França ocupa una posició intermèdia en relació a la resta de països europeus.

Tal com es desprèn del mateix estudi, el 18% dels nens francesos té sobrepès i, d’aquests, prop d’un 4% són obesos. A Espanya, els nens i joves amb sobrepès representen el 26% de la població infantil i juvenil. Una de les recomanacions de l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària (AESA) per afrontar aquesta situació passa per evitar que els nens consumeixin begudes ensucrades, si bé defensa l’aigua com la millor beguda per la salut dels nens.

Les fonts Canaletas per escoles han estat seleccionades entre nombrosos fabricants, per la seva espacial idoneïtat per nens de totes les edats. S’ha tingut en especial consideració la seguretat  que aporten per als nens més petits i la seva facilitat de maneig gràcies a uns polsadors molt flexibles; la seva gran robustesa per als adolescents; a més de la durabilitat que presenten. Un altre criteri decisiu han estat els certificats de seguretat presentats, elaborats per laboratoris externs acreditats a nivell europeu, que avalen la qualitat i seguretat del producte i l’experiència en el sector de l’empresa Canaletas.

El director general de la companyia, Jordi Morera, explica que la campanya està tenint un gran èxit entre les escoles de l’estat veí i considera que davant del problema de l’obesitat infantil és una iniciativa molt lloable, a imitar per les empreses i organismes públics involucrats en l’educació infantil. Per Jordi Morera “l’aigua és sens dubte la beguda més adequada per la salut, en especial per als nens, ja que representa la manera més saludable  d’hidratació sense aportacions calòriques, ni sucres afegits”.

Canaletas és una companyia amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona) que des de fa més de 40 anys dissenya i fabrica tot tipus de fonts, refredadors i dispensadors d’aigua. Des de la seva fundació la firma s’ha caracteritzat pel seu caràcter innovador i aquesta aposta ha permès a Canaletas desenvolupar projectes de rellevància.

Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d’origen familiar fundada al 1965 i que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, refredadors i dispensadors d’aigua. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d’una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al mateix temps, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses de tot el món.

A l’actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts amb més experiència d’Europa i es caracteritza per l’esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 40 anys d’història. La companyia està dirigida actualment per la segona generació i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen el pas dels anys i ofereixen un “cicle de vida” superior al de la majoria de fonts, refredadors i dispensadors del mercat.

... ...