Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
L’actual crisi ha fet que moltes empreses hagin desaparegut o hagin sofert una important reducció
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
Canaletas reconeguda a Europa per elevar la qualitat de les fonts d'aigua i protegir el consumidor

Canaletas reconeguda a Europa per elevar la qualitat de les fonts d'aigua i protegir el consumidor

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 13/10/2009
L’empresa ha desenvolupat un sistema d’higienització de fonts d’aigua únic a Europa.

Des de la seva fundació, s’ha diferenciat pel seu caràcter innovador. Això ha permès a Canaletas, companyia que des de fa més de 40 anys dissenya i fabrica tot tipus de fonts, refredadors i dispensadors d’aigua, desenvolupar projectes punters i ser una de les empreses líders del sector.

La European Bottled Watercooler Association (EBWA) ha enviat  un escrit de felicitació a Canaletas pel seu afany de protegir el consumidor i promoure els més alts nivells de qualitat i higiene a la Industria Europea. Canaletas ha estat la primera companyia fabricant de fonts d’aigua que ha superat tots els tests proposats per l’EBWA a tots els fabricants del sector. Les proves han estat realitzades pel prestigiós Laboratori Dr. Oliver Rodés de Barcelona (Espanya),laboratori independent, membre del Standards Committee de l’EBWA.

El sistema d’higienització que utilitza Canaletas és el CANVAP Steam Steriliser, desenvolupat per l’empresa per eliminar els possibles microorganismes dels refrigeradors.

En referència al primer test, que verifica l’eficàcia en l’eliminació del biofilm, Canaletas va ser la primera i única empresa en superar-lo i, a més, amb la qualificació d’excel•lent. 

De la mateixa manera, Canaletas va ser la primera empresa en superar el següent test, més determinant que el primer i imposat com a obligatori per l’EBWA. En aquest cas les proves  es van aplicar a aigua contaminada amb Pseudomonas Aeuriginosa, un tipus de bacteri molt resistent i que a més es reprodueix amb facilitat. Aquest microorganisme és un dels que origina el Biofilm i, degut a les seves característiques, permet concloure que, un cop eliminat, els altres microorganismes també han desaparegut.

Tal com sosté Jordi Morera, Director General de la companyia: “Els principals avantatges que presenta el  CANVAP Steam Steriliser davant d’altres tipus d’higienització són que redueix el temps del procés a 4 minuts, mentre que amb els altres sistemes es requereix com a mínim 2 hores; el mètode és eficaç; i fàcil d’utilitzar, no requereix una preparació anterior per part del tècnic ni grans mesures de precaució ja que elimina tot tipus de bacteris”.

Canaletas s’ha posicionat com el fabricant pioner en superar els tests d’higienització i ser l’únic en aprovar-los ambdós. Després d’aquestes proves, realitzades en fonts d’ampolla, el següent repte de Canaletas va ser aplicar els tests a les fonts d’instal•lació, que per les seves característiques constitueixen una major complexitat. En aquest cas, els resultats van ser igualment molt satisfactoris, essent Canaletas de les poques empreses del sector que pot oferir un sistema d’higienització satisfactori per a tota la seva gamma de fonts, refredadors i dispensadors d’aigua.

Tot aquests èxits han portat a la European Bottled Watercooler Association (EBWA) a felicitar recentment Canaletas.
 

Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d’origen familiar fundada al 1965 i que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, refredadors i dispensadors d’aigua. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d’una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al mateix temps, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses de tot el món.

A l’actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts amb més experiència d’Europa i es caracteritza per l’esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 40 anys d’història. La companyia està dirigida actualment per la segona generació i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen el pas dels anys i ofereixen un “cicle de vida” superior al de la majoria de fonts, refredadors i dispensadors del mercat.

... ...