Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
Canaletas presenta un nou refredador d'aigua d'ús domèstic

Canaletas presenta un nou refredador d'aigua d'ús domèstic

L’equip proporciona aigua freda a l’instant i disposa d’unes característiques que el converteixen en un sistema únic al mercat.
El producte va acompanyat d’un filtre de carbó actiu que elimina el gust de clor de l’aigua de xarxa i millora considerablement el seu sabor.

El Prat de Llobregat (Barcelona),24 de juliol de 2007

Canaletas és una empresa que des de fa més de 40 anys està especialitzada en el disseny i la fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d’aigua. Durant tot aquest temps, sempre s’ha caracteritzat pel seu caràcter innovador i prova d’això és l’elevat nombre de patents de les quals disposa.

En aquesta mateixa línia, la companyia acaba de treure al mercat un nou refredador d’aigua especialment dissenyat per a ús domèstic, però la utilització del qual és igualment idònia per menjadors o cantines d’empreses, escoles o bars, entre molts altres emplaçaments.

Concretament, es tracta d’un equip d’acer inoxidable de dimensions reduïdes que s’instal•la sota el taulell i el principal avantatge del qual és que l’aigua que proporciona surt freda a l’instant, amb la qual cosa ja no és necessari reomplir ampolles i guardar-les  a la nevera per disposar d’aigua refrigerada. Amb això també s’evita que l’aigua acabi agafant mal gust, ja sigui pel plàstic dels envasos o per la resta d’aliments que es troben al frigorífic.

A més, existeix l’opció d’equipar-lo amb un filtre de carbó actiu, que elimina el gust de clor de l’aigua de xarxa, així com les males olors i totes aquelles substàncies que li fan tenir un pitjor paladar. D’aquesta manera, l’aigua que s’obté del refredador està en perfectes condicions de temperatura i gust, és a dir, preparada per a beure. 

Pel director general de Canaletas, Jordi Morera, “és un sistema molt pràctic pels consumidors, ja que a molts d’ells no els agrada el gust de l’aigua que arriba a les seves llars i a més, per poder beure-la freda l’han de guardar a la nevera. El nostre equip posa fi a aquesta denúncia, ja que soluciona ambdues qüestions oferint comoditat i estalvi. D’aquesta manera, ja no és necessari acudir al supermercat per comprar aigua del seu grat i, a diferència dels equips d’osmosi inversa, aquest sistema no desaprofita aigua, manté la seva sana mineralització i té un cost molt menor”.

El refredador es distingeix per unes dimensions molt reduïdes (27x28x28 centímetres) i està especialment pensat per ser ubicat sota el taulell de la cuina, en menjadors, sales de descans o cantines d’empreses, entre molts altres emplaçaments. S’instal•la amb un sortidor omple gerres al taulell, la qual cosa permet reomplir gerres o gots directament i separar la utilització de l’aigua que ha estat tractada per l’equip per beure o cuinar de la que es destina per a l’ús general a la llar. Tot i la seva mida escassa, l’equip manté una excepcional capacitat de fred gràcies a l’esforç del departament d’I+D de Canaletas, que ha dissenyat un dipòsit d’aigua d’especial configuració que s’acobla a un sistema de fred mitjançant la tècnica “roll bond”. Per les seves característiques, es tracta d’un producte que en el seu conjunt és únic al mercat.

Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d’origen familiar fundada al 1965 i que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, refredadors i dispensadors d’aigua. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d’una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al mateix temps, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses de tot el món.

A l’actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts amb més experiència d’Europa i es caracteritza per l’esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 40 anys d’història. La companyia està dirigida actualment per la segona generació i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen el pas dels anys i ofereixen un “cicle de vida” superior al de la majoria de fonts, refredadors i dispensadors del mercat.

... ...