Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
Canaletas posa les seves mires a l’Orient Pròxim

Canaletas posa les seves mires a l’Orient Pròxim

L’empresa ja té entre mans diversos projectes per subministrar les seves fonts i refredadors d’aigua a firmes d’Orient Pròxim.
En una aposta clara per l’expansió nacional, Canaletas ha participat a Dubai en the Big 5, la fira internacional més important de la zona.

L’esdeveniment ha comptat en la seva 16ª edició amb la participació de 120 empreses espanyoles.  

Canaletas, empresa catalana que des de fa més de 40 anys està especialitzada en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts i dispensadors d’aigua, comença el 2008 amb l’ambiciós projecte d’expandir el seu negoci a Orient Pròxim. 

A finals de l’any passat la firma va participar a Dubai (Emirats Àrabs Units) en  The Big 5, la fira internacional més important a Orient Pròxim. Aquest esdeveniment acull des de 1992 els principals operadors del mercat de la construcció i ha contribuït a convertir la regió en una de les més atractives per aquesta indústria.

En la seva primera participació els productes de Canaletas van tenir una gran acollida, ja que per les seves fonts i dispensadors d’aigua la construcció representa un dels seus principals mercats. És per això que la companyia ja té diversos projectes entre mans per subministrar els seus productes a la regió.

“Orient Pròxim s’ha convertit en un dels mercats de major expansió, especialment per la indústria del turisme i la construcció”, afirma el director general de Canaletas, Jordi Morera. “Es tracta d’un territori amb un clima molt calorós i per això les fonts i dispensadors d’aigua que dissenyem resulten molt atractius per la hostaleria, la construcció, l’Administració Pública o el consum domiciliari, entre d’altres”.

En aquest sentit l’article que va despertar més interès entre els professionals que van visitar l’estand de la companyia catalana va ser el seu nou refredador d’aigua d’ús domèstic, un equip d’acer inoxidable de dimensions reduïdes que, instal•lat sota el taulell, proporciona aigua freda a l’instant.

Els visitants van valorar especialment el disseny i la qualitat de les fonts i dispensadors de Canaletas, tan dels materials de construcció com del producte final. Els professionals de la zona es van interessar principalment per les altes prestacions dels equips, que resulten molt adequats per un mercat com el d’Orient Pròxim, amb unes condicions climàtiques extremadament exigents.

Èxit de participació
En la seva 16ª edició The Big 5 ha assolit els millors resultats de la seva història, amb la participació de 2.839 companyies de 52 països. El nombre de visitants va incrementar un 22,4% respecte el 2006, arribant als 50.420. El 70% dels assistents provenien dels diferents Emirats i d’estats situats al Golf Pèrsic, com Aràbia Saudita, Bahrein o Qatar. El 30% restant corresponia a professionals d’altres àrees del món i, en quest sentit, la representació europea va registrar un nou rècord amb un 7% sobre el total.

Tal com demostren els resultats, la fira està adquirint una gran repercussió a nivell internacional i prova d’això és que en la seva última edició va comptar amb 30 pavellons nacionals. Espanya gaudeix d’un espai propi a The Big 5, gestionat per la Cambra de Comerç de Ciutat Real, pràcticament des del primer any. El 2007 van acudir a l’esdeveniment un total de 120 firmes espanyoles, sent una de les fires internacionals amb major representació del nostre país. 

Totes les empreses participants estan relacionades amb la indústria de la construcció, tan a través dels serveis que ofereixen com dels productes, com és el cas de Canaletas, que compta amb una dilatada experiència en aquest sector.

Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d’origen familiar fundada al 1965 i que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, refredadors i dispensadors d’aigua. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d’una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al mateix temps, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses de tot el món.

A l’actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts amb més experiència d’Europa i es caracteritza per l’esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 40 anys d’història. La companyia està dirigida actualment per la segona generació i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen el pas dels anys i ofereixen un “cicle de vida” superior al de la majoria de fonts, refredadors i dispensadors del mercat.

... ...