Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Prensa

Diaris

Canaletas obre les seves portes a estudiants en pràctiques

Prensa
L’empresa col·labora amb el Centre de Promoció Econòmica del Prat de Llobregat, Innolab i l’Institut Illa dels Banyols. La col·laboració consisteix en la realització d’un estudi sobre el cicle termodinàmic i les prestacions de les fonts d’aigua refrigerada.
 
La companyia fabricant de fonts i dispensadors d’aigua Canaletas ofereix, en col·laboració amb l’Escola Institut Illa dels Banyols (Prat de Llobregat),cursos de formació als alumnes de segon any del Cicle Formatiu de Grau Superior  de Manteniment d’Instal·lacions tèrmiques i de Fluids (IMA0),que cursen l’assignatura de Projecte. Aquesta col·laboració s’emmarca dins del programa Innolab (entitat que posa en contacte els centres educatius de formació empresarial i les empreses). La iniciativa sorgeix del Centre de Promoció Econòmica del Prat. 

“La col·laboració amb Canaletas -explica Juan Carlos Sanjosé, professor de l’Institut- consisteix en la realització d’un estudi sobre el cicle termodinàmic i les prestacions de les fonts d’aigua refrigerada que actualment es fabriquen a l’empresa”. Per a això es realitza un pla d’assajos i proves en el laboratori de l’empresa, on els alumnes, assessorats per Jordi Morera, Enginyer Industrial i Director Gerent, portaria a terme una sèrie de pràctiques per tal d’obtenir conclusions aplicables de procés i dimensionament, “així com també una excel·lent formació i contacte amb el sector”.

“Estem molt compromesos amb tots els projectes que es posen en marxa a la nostra ciutat”, comenta Jordi Morera, Director General de Canaletas. “I en particular -afegeix- els de formació resulten molt interessants”. Com a empresa participant, durant aquests cursos Canaletas planteja reptes als estudiants, que han de respondre amb idees innovadores. “Això és molt enriquidor -explica- ja que es generen projectes que poden ser molt interessants, es millora la transferència de valor entre la nostra empresa i el centre educatiu i, alhora, pot servir com a mecanisme per a augmentar la nostra pròpia competitivitat com a empresa”.


Sobre Canaletas

Canaletas, companyia d’origen familiar fundada el 1965, és pionera en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts i dispensadors d’aigua.
 
La companyia compta amb delegacions pròpies a Barcelona i Madrid. A més a més, cobreix tota Espanya gràcies a la seva xarxa de distribuïdors. Ofereix un Servei Tècnic propi per a un correcte manteniment de les fonts d’aigua conforme als estàndards establerts per les associacions del sector.
 
Les exportacions representen prop del 30% de la facturació de l’empresa, orientades principalment cap a Europa, Nord d’Àfrica i països del Golf Pèrsic.
 
Canaletas és la primera empresa europea a certificar el sistema d’higienització de les seves fonts i dispensadors d’aigua i el compliment de la norma UNE 149101 sobre qualitat de l’aigua.
 

 
Canaletas
2018-04-17 10:05:31
Canaletas obre les seves portes a estudiants en pràctiques
/-ca/blog/Canaletas+obre+les+seves+portes+a+estudiants+en+pràctiques/ia174
... ...