Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
Canaletas mostra els seus dispensadors d'aigua a Vendibérica

Canaletas mostra els seus dispensadors d'aigua a Vendibérica

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 13/11/2013
EL Prat de Llobregat, 13  Novembre 2013

La Fira Internacional del Vending, Vendibérica, ha donat cita a Madrid a professionals del sector, així com a altres empreses especialitzades. 

Canaletas ha estat una d'elles. L'empresa, una de les poques presents especialitzada en fonts, refredadors i dispensadors d'aigua, va acudir a la cita amb importants novetats. Entre les més destacades, la recent certificació amb la norma UNE149101 per les fonts d'aigua i dispensadors d'aigua que prenen el subministrament de la xarxa d'aigua.

Aquesta fira es configura com un espai dedicat al professional del vending, sent un esdeveniment de referència per al mercat ibèric. 

Durant aquesta edició, celebrada entre el 20 i el 22 de novembre a la Fira de Madrid, l'esdeveniment va registrar una bona resposta empresarial amb aproximadament 70 empreses expositores. Cal destacar també una important participació internacional, i la presència d'algunes de les empreses més destacades de la indústria del Vending.

Canaletas, va presentar la seva àmplia gamma de models de dispensadors d'aigua i fonts d'aigua, entre els quals destaca el dispensador d'aigua electrònic, amb opció a aigua amb gas.

Sobre Canaletas

Canaletas  és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses. 

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 45 anys d'història . La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

... ...