Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
Canaletas desenvolupa un sistema d'higienització de fonts d'aigua únic a Europa

Canaletas desenvolupa un sistema d'higienització de fonts d'aigua únic a Europa

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 20/09/2012
És el sistema més ràpid i eficaç per higienitzar una font o dispensador d’aigua. El CANVAP Steam Steriliser és el mètode desenvolupat per l’empresa Canaletas per eliminar els possibles microorganismes dels refrigeradors. Canaletas és una companyia amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona) que des de fa més de 40 anys dissenya i fabrica tot tipus de fonts i dispensadors d’aigua. Des de la seva fundació, la firma s’ha diferenciat pel seu caràcter innovador, la qual cosa li ha permès desenvolupar projectes de rellevància i ser una de les empreses líders del sector.

Al mercat es comercialitzen fonts d’aigua que pel seu disseny i materials no poden ser higienitzats correctament, amb el conflicte que això representa. La companyia fabricant de fonts d’aigua és la primera i única que ha superat tots els tests proposats per la European Bottled Watercooler Association (EBWA) a tots els fabricants del sector. 

Les proves han estat realitzades pel prestigiós Laboratori Dr. Oliver Rodés de Barcelona (Espanya),laboratori independent, membre del Standards Committee de la EBWA.

En referència al primer test, que verifica l’eficàcia en l’eliminació del biofilm, Canaletas va ser la primera i única empresa en superar-lo i a més amb la qualificació  d’excel•lent. 

De la mateixa manera, Canaletas va ser la primera empresa en superar el següent test, més determinant que el primer i imposat com a obligatori per l’EBWA. En aquest cas les proves  es van aplicar a aigua contaminada amb Pseudomonas Aeuriginosa, un tipus de bacteri molt resistent i que a més es reprodueix amb facilitat. Aquest microorganisme és un dels que origina el Biofilm i, degut a les seves característiques, permet concloure que, un cop eliminat, els altres microorganismes també han desaparegut.

Tal com sosté Jordi Morera, Director General de la companyia: “Els principals avantatges que presenta el  CANVAP Steam Steriliser davant d’altres tipus d’higienització són que redueix el temps del procés a 4 minuts, mentre que amb els altres sistemes es requereix com a mínim dues hores; el mètode és eficaç; i fàcil d’utilitzar, no requereix una preparació anterior per part del tècnic ni grans mesures de precaució ja que elimina tot tipus de bacteris”.

Canaletas s’ha posicionat com el fabricant pioner en superar els tests d’higienització i ser l’únic en aprovar-los ambdós. Després d’aquestes proves, realitzades en fonts d’ampolla, el següent repte de Canaletas va ser aplicar els tests a les fonts d’instal•lació, que per les seves característiques constitueixen una major complexitat. En aquest cas, els resultats van ser igualment molt satisfactoris, essent Canaletas de les poques empreses del sector que pot oferir un sistema d’higienització satisfactori per a tota la seva gamma de fonts, refredadors i dispensadors.

Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d’origen familiar fundada al 1965 i que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, refredadors i dispensadors d’aigua. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d’una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al mateix temps, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses de tot el món.

A l’actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts amb més experiència d’Europa i es caracteritza per l’esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 40 anys d’història. La companyia està dirigida actualment per la segona generació i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen el pas dels anys i ofereixen un “cicle de vida” superior al de la majoria de fonts, refredadors i dispensadors del mercat.

... ...