Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Prensa

Diaris

Canaletas dóna de beure aigua en més de 50 països

Prensa
Després de 45 anys fabricant i distribuint fonts d'aigua refrigerada al mercat espanyol, Canaletas espera augmentar la seva quota d'exportació en els propers anys.
 
BARCELONA.

Després de 45 anys fabricant i distribuint fonts d'aigua al mercat espanyol, Canaletas espera augmentar la seva quota d'exportació en els propers anys. La companyia ja distribueix els seus models de font en més de 50 mercats, però pretén incrementar la seva presència als països on és present i entrar en nous mercats per créixer. D'aquesta manera, l'empresa familiar espera compensar amb els mercats exteriors la caiguda a Espanya.

Segons explica Jordi Morera, director general de Canaletas, «la caiguda de la facturació es va produir l'any 2009. L' empresa tancarà aquest exercici econòmic amb un augment del 6% de les vendes, que vindrà de les exportacions, ja que el mercat nacional segueix caient entre un 2 i un 3% ».
El 30% dels ingressos provindrà dels més de 50 mercats on és present. «No obstant això, si es mira per unitats, més del 50% de les fonts que Canaletas ha venut aquest any ha anat a parar a l'estranger, ja que els preus d'exportació són menors», puntualitza el director general de l'empresa catalana.

Canaletas té més de 20.000 clients en el món, entre empreses, organismes públics o entitats gestores d'espais públics, per als quals ha instal•lat més de 140.000 fonts - 100.000 són només a Espanya -. «Les nostres fonts es troben en molts espais públics, també als vestidors dels camps del Reial Madrid i el Barcelona, o a les instal•lacions on es desenvolupa el torneig Comte Godó de Tennis», comenta orgullós Morera.

La companyia compta amb més de 40 models, encara que pot personalitzar les fonts en funció dels criteris del client. Canaletas destina el 10% de la seva facturació al seu departament de R+D+i, que principalment, s'encarrega de provar nous materials i de dissenyar els nous models.

L'empresa catalana treu al mercat, de mitjana, dos nous models de font a l'any. El 2010, una de les novetats que ha posat al mercat és una font especial per patis de col•legi, que, segons puntualitza el seu director general, «no refreda l'aigua». El 2011, llançarà la nova versió d'un model existent, en el qual porta un any treballant.

La principal característica de les fonts Canaletas és la seva durabilitat. Així, Morera destaca que «avui en dia, una font és com un electrodomèstic, pot durar deu anys, però les fonts Canaletes poden tenir una vida de fins a 30 anys, de fet, si aguanten menys de 20 anys, considerem que hi ha hagut algun problema ». El secret d'aquesta durabilitat es troba en els materials, ja que el 95% dels components que s'utilitzen en la fabricació de les fonts és acer inoxidable.
Canaletas
2017-07-25 10:32:15
Canaletas dóna de beure aigua en més de 50 països
/-ca/blog/Canaletas+dóna+de+beure+aigua+en+més+de+50+països/ia46
... ...