Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
Canaletas compta amb la cooperació d'un gabinet de premsa per oferir tot tipus de notícies del sector de fonts d'aigua

Canaletas compta amb la cooperació d'un gabinet de premsa per oferir tot tipus de notícies del sector de fonts d'aigua

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 23/11/2012
Que el sector de dispensadors d'aigua està en un òptim estat de salut i que es distingeix pel seu dinamisme, va quedar demostrat en els premis Aqua 2012 de l'associació Watercoolers Europe celebrats a Istanbul el passat mes d'octubre. Van ser guardonades diverses empreses com Mey Eden (millor web),Nebesna Krinica (promoció de la salut i la hidratació),Blupura (millor pràctica mediambiental) i IDS Aqua Service (millor campanya de màrqueting).

Denominadors comuns com la sensibilització al voltant de la necessitat del consum d'aigua de qualitat o el desenvolupament de dispensadors i fonts d'aigua amb un ús cada vegada més confortable i ergonòmic es van deixar veure en els projectes que van entrar en competició. 

En efecte, la indústria de fonts i dispensadors d'aigua ha avançat a passos de gegant des dels seus inicis sobre els anys 70. Va ser en aquestes dates que Josep M. Morera, fundador de Canaletas, desenvolupés la primera font d'aigua de l'empresa i una de les primeres d'Europa. Actualment, el ventall de fonts i dispensadors d'aigua que ofereix Canaletas tendeix a adaptar-se a cada situació, ambient i necessitat del consumidor.

Un exemple és el model Minicool, un dels dispensadors d'aigua més compactes del mercat que pot instal · lar sota l'aigüera per poder disposar sempre d'aigua freda i depurada. Un altre cas, que es distingeix per la seva comoditat, és el de les fonts d'aigua de mida reduïda que s'utilitzen amb ampolles d'aigua que poden situar-se en els escriptoris de consultes, despatxos, oficines o en la llar. Sense oblidar, la clàssicafont d'aigua que l'empresa fabrica des dels seus inicis i que amb diverses millores i innovacions, segueix tenint una gran acollida en el mercat de les fonts d'aigua.

Sobre Canaletas

Canaletas  és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses. 

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 45 anys d'història . La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

... ...