Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Prensa

Diaris

Canaletas colabora amb l’Associació Espanyola contra el Càncer

Prensa
Contribueix a millorar la qualitat de vida dels pacients la companyia ha donat una font d’ aigua, destinada als pacients sota tractament de radioteràpia a l’Hospital La Princesa (Madrid). 
 
Economiadehoy.es 22/12/2016

Canaletas, empresa fabricant de fonts d’aigua refrigerada ubicada a El Prat de Llobregat (Barcelona) ha volgut contribuir amb l’ Associació Espanyola contra el Càncer (AECC). La companyia ha donat una font d’ aigua, destinada als pacients sota tractament de radioteràpia a l’Hospital La Princesa (Madrid). 

“Agraïm enormement –assenyala MªJosé Meniz, Coordinadora General de Voluntariat de la Junta Provincial de Madrid de l’ AECC– la donació de Canaletas ja que representa una millora significativa de cara als malalts que freqüenten l’hospital per seguir un tractament tant dur com la radioteràpia”.

Carmen Blanco, Coordinadora de Voluntariat a l’Hospital Universitari La Princesa (Madrid) confirma com de beneficiós ha estat per a l’hospital: “Es tracta d’una necessitat bàsica de la qual també ens n’hem beneficiat tots els altres usuaris del centre”.

Per a Canaletas aquesta acció s’emmarca dins del seu compromís amb la Responsabilitat Social Corporativa. “El voluntariat de l’AECC hospitalari disposa dins l’hospital de dia de l’Hospital Universitari La Princesa d’una de les nostres fonts– explica Jordi Morera, Director General de Canaletas– el manteniment de la qual portem a terme. Atès que coneixem la necessitat existent dintre els hospitals i l’esforç que sovint comporta realitzar noves inversions, vem decidir aportar el notre gra de sorra per a la millora de la vida dels malalts de càncer”.

L’ AECC fou constituda el 1953 amb la finalitat de lluitar contra totes les modalitats del càncer. Està formada per voluntaris, socis i personal contractat que reuneixen esforços per aconseguir els objectius de l’Associació, els quals són educar la societat en matèria de mesures i mecanismes possibles per prevenir la malaltia; estar a prop dels malalts i les seves families ofernint-los suport per paliar el sofriment; i promoure una investigació oncològica excel·lent, servint de pont entre la societat i la comunitat científica.
Canaletas
2017-07-31 15:36:07
Canaletas colabora amb l’Associació Espanyola contra el Càncer
/-ca/blog/Canaletas+colabora+amb+l’Associació+Espanyola+contra+el+Càncer/ia161
... ...