Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
Canaletas celebra 45 anys de presència en el mercat de fonts d'aigua

Canaletas celebra 45 anys de presència en el mercat de fonts d'aigua

Agraeix la inestimable cooperació del personal de l'empresa, clients, i proveïdors que li han permès estar a la capçalera del sector al llarg d'aquests 45 anys de treball.
Gairebé mig segle donant a conèixer Canaletas y Barcelona a la resta del món. Han passat 45 anys des que el 1965 Josep Maria Morera, fundador de l'empresa, va registrar la marca Canaletes, per a les fonts d'aigua que començava a fabricar i comercialitzar. La companyia catalana especialitzada en dissenyar i fabricar fonts, refredadors i dispensadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua, celebra el seu aniversari sent el primer fabricant espanyol de fonts d'aigua i un referent en el sector.

Des del primer model que es va produir fins avui, l'actiu departament de I+D de Canaletas ha permès a la companyia dissenyar més de 70 models diferents de fonts i dispensadors d'aigua. En l'actualitat l'empresa compta amb més de 40 models destinats a tot tipus de sectors i usos, com a fonts per a oficines, fàbriques, col · legis, instal · lacions esportives ... i diferents filtres d'aigua. I aquella primera font, si bé ha experimentat importants canvis estructuralsi de disseny, segueix sent una part important de la gamma de productes Canaletas, el que demostra l'encert del seu creador.

Actualment dirigeix ​​l'empresa la segona generació, Jordi Morera, actual director general i fill del fundador, explica: "Han estat 45 anys molt intensos, en què, sobretot, hem après. Hem crescut molt, però més important és la base que ens deixen tants anys d'experiència, que ens permeten afrontar el futur de manera ferma ".

Adia d'avui l'empresa supera les 100.000 fonts d'aigua fabricades. "Tenim algunes relíquies dels primers anys d'història de la companyia-apunta Jordi Morera-com la font d'aigua nombre 165, que és la 65a que es va fabricar, ja que la primera portava el número 101". D'aquesta producció, l'empresa exporta un 30% a més de 50 països com França, Portugal, Finlàndia, Alemanya, Àustria, Dinamarca i al Pròxim Orient. Com comenta Jordi Morera, "Canaletes, com la famosa font de la Rambla, també ha contribuït a la projecció internacional de Barcelona durant aquests 45 anys i és coneguda en moltes ciutats del món".

En la història de l'empresa s'expliquen diverses fites importants com les tres ampliacions de la fàbrica de Barcelona, el trasllat a la nau industrial al Prat de Llobregat en 2003; i innovacions significatives com el llançament al mercat de la primera font electrònica d'aigua amb gas.Jordi Morera explica com se sosté una fàbrica 45 anys al mercat: "deixeu-vos de trucs malabars: treball, constància i il · lusió és la recepta. En 45 anys sempre es passa algun constipat, que curem. El d'ara potser és una pneumònia, però amb els antibiòtics subministrats ens curarem i sortirem més reforçats. Estem en el camí ".

Amb seu central al Prat de Llobregat, Canaletes ocupa unes instal · lacions de 4.200m2 i basa el seu futur en 4 pilars fonamentals: qualitat, exportació, I+D i servei al client. Per a Jordi Morera "Clients, proveïdors, associacions, col · laboradors ... són moltes les persones a les que es deu aquesta celebració, ja que han col · laborat al llarg de la història de l'empresa dedicant part de la seva vida".


Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses.

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 40 anys d'història. La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

... ...