Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
Beure aigua a l'hivern és tan important com a l'estiu. Dispensadors d'aigua, font de proveïment

Beure aigua a l'hivern és tan important com a l'estiu. Dispensadors d'aigua, font de proveïment

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 04/02/2013
El risc de deshidratació es manté a l'hivern i és un factor que influeix en la salut de les persones i en les seves capacitats físiques i intel · lectuals. Segons alerta l'Associació Internacional de l'Aigua Embotellada (IBWA),beure aigua a l'hivern és tan important com fer-ho a l'estiu. Els dispensadors d'aigua i fonts d'aigua són la principal solució de proveïment per a empreses, centres lúdics i educatius i habitatges.

"Estar hidratat correctament a l'hivern és una cosa que la gent oblida sovint quan disminueixen les temperatures", apunta Chris Hogan, vicepresidenta de comunicacions de IBWA. Es recomana ingerir aigua abans de tenir set, ja que aquest és un dels primers símptomes de deshidratació, encara que en els mesos de fred es redueixi la sensació.

La pràctica d'esports d'hivern, les altes temperatures propiciades per les calefaccions en oficines i habitatges i el menor consum de líquids propicien el risc de deshidratació. Per això, la instal · lació de dispensadors d'aigua i fonts d'aigua connectats a la xarxa pública d'aigua o de fonts d'aigua embotellada segueix sent necessària quan les temperatures caue.  

En el seu Panell de Productes Dietètics, Nutrició i Al · lèrgies, l'EFSA (European Food Safety Authority) recomana consumir 2 litres diaris d'aigua en el cas de les dones i 2,5 en el cas dels homes. A més de la hidratació subministrada per les fonts d'aigua o dispensadors d'aigua, també la majoria d'aliments que ingerim conté un percentatge elevat d'aigua.

Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses. 

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 40 anys d'història . La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

... ...