Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Prensa

Diaris

Augmenta la demanda de fonts d’aigua de “MANS LLIURES”

Prensa
Canaletas impulsa la producció i n’amplia la gamma.
Amb la COVID-19, la sol·licitud d’aquest tipus de fonts d’aigua ha crescut en l’àmbit nacional i internacional.
 
Després de l'esclat de la crisi causada pel coronavirus, la companyia fabricant de fonts d’aigua Canaletas ha experimentat un augment important en la demanda de fonts de “mans lliures”, unes fonts que no necessiten l’ús de les mans per funcionar. Aquest increment de la demanda prové tant d’Espanya com de diversos països europeus.

Els responsables de Canaletas, una empresa amb seu a Barcelona amb prop de 55 anys d’experiència, es van avançar a aquesta situació. “Tant la direcció de la fàbrica com el nostre equip comercial —indica Jordi Morera, director general de Canaletas— intuïm que la nova situació podria suposar un canvi en alguns dels hàbits actuals i hem decidit potenciar la fabricació d’aquest tipus de fonts amb les quals no és necessari utilitzar les mans, així com ampliar-ne els models”.

D'aquesta manera, a més de potenciar la fabricació d'aquest tipus de fonts d’aigua, Canaletas ha decidit ampliar-ne la gamma i ha desenvolupat, en un temps rècord (actualment ja es comercialitza), un model específic de font que permet reomplir ampolletes i eliminar, així, l’ús de gots de plàstic, una solució molt més ecològica.

En els models de fonts d’aigua de “mans lliures” l’aigua s’acciona prement un pedal d’acer inoxidable integrat a la font o mitjançant un sensor remot frontal. Canaletas té una àmplia experiència en aquest tipus de fonts, ja que fa dècades que les fabrica per a moltes empreses, sobretot del sector de l'alimentació i farmacèutic, uns segments que segueixen uns estàndards d’higiene molt estrictes.

Aquesta crisi —opinen des de Canaletas— provocarà nous hàbits d’ús i serà una tasca de les empreses el fet de centrar els seus esforços a satisfer aquestes necessitats”. Per part seva, el departament d’R+D de Canaletas treballa immers en el desenvolupament d’altres models nous i solucions específiques en línia amb els requisits actuals d’augment de les mesures higièniques.

https://revistamundovending.com/empresas/aumenta-la-demanda-de-fuentes-de-agua-manos-libres
Canaletas
2020-05-11 09:17:22
Augmenta la demanda de fonts d’aigua de “MANS LLIURES”
/-ca/blog/Augmenta+la+demanda+de+fonts+d’aigua+de+“MANS+LLIURES”/ia403
... ...