Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
Asia, un mercat en expansió per als dispensadors d'aigua

Asia, un mercat en expansió per als dispensadors d'aigua

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 21/10/2013
L'aigua embotellada és líder de vendes d'aquí dos anys a nivell mundial. Així ho determina un estudi dut a terme per l'empresa Canadean, especialitzada en anàlisi de mercat. Aquesta tendència, que beneficiarà també als dispensadors d'aigua embotellada, s'ha de segons la consultora a la imatge que es projecta de l'aigua envasada com a beguda saludable, a més de les necessitats d'aigua potable en algunes zones del món.

Xina i L'Índia són els dos països en els quals es preveu un major creixement de consum d'aigua, amb xifres al voltant del 20% d'increment. En altres països, tot i que el ritme de creixement no és tan elevat com a Àsia, el volum de vendes d'aigua és molt alt. És el cas d'Amèrica del Nord, on el consum se situa en 30.000 milions de litres. A Europa, el consum d'aigua envasada s'incrementarà encara que de manera més lenta que a la resta de continents. Aquest creixement també s'apreciarà en els dispensadors d'aigua amb botellón.

L'exportació és una de les principals apostes de Canaletas. La companyia ha instal · lat els seus dispensadors d'aigua en països de tot el món, sent l'orient mitjà un dels seus mercats referents. La capacitat d'adaptació de cada model de dispensador d'aigua o font d'aigua a les necessitats de cada client o mercat ha estat la base d'aquesta expansió. Actualment, la venda de les fonts d'aigua o dispensadors d'aigua a mercats exteriors representa el 30% de la seva facturació.

Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua,juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses. 

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 40 anys d'història. La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

... ...