Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
L’ús de les fonts d’aigua és una PRÀCTICA SEGURA

L’ús de les fonts d’aigua és una PRÀCTICA SEGURA



Volem recollir aquestes afirmacions del Ministeri de Sanitat i d'associacions d’empreses del sector respecte al fet que l’ús de les fonts d’aigua és una PRÀCTICA SEGURA


MINISTERI DE SANITAT D’ESPANYA

El tractament actual de desinfecció d’aigües a Espanya assegura un nivell adequat de protecció de les aigües de consum i fa que sigui segura per beure, cuinar i per a l’ús higiènic.   
 
Vegeu el text complet: Coronavirus i aigua de consum




AQUA ESPANYA

L’Associació Espanyola d’Empreses del Sector de l’Aigua – AQUA ESPAÑA – vol recordar a la ciutadania que el consum de l'aigua de l'aixeta a Espanya en la situació actual de la COVID-19, és una PRÀCTICA SEGURA, tal com ho indica l’Organització Mundial de la Salut a l’informe Water, sanitation, hygiene and waste management for the COVID-19 virus, del 3 de març de 2020, i tal com ho ha recordat l'associació espanyola AEAS, representant dels operadors de les estacions potabilitzadores i depuradores a Espanya.  
 
Vegeu el text complet: Beure aigua de l'aixeta és segur en el marc de la COVID-19


En aquests moments d’higienització màxima dels espais col·lectius i de distància social davant la COVID-19, és segur seguir utilitzant les fonts dispensadores d’aigua?
SÍ.
Simplement, es tracta d’aplicar a les fonts dispensadores d’aigua les mesures higièniques que s’apliquen en altres entorns i superfícies, com ara el mobiliari, els estris, les eines, els ordinadors, etc. Per tant, pel que fa a les fonts dispensadores d’aigua recomanem...    

Vegeu el text complet: Beure de fonts dispensadores aigua de xarxa de conformitat amb el RD 140/2003

 
ADEAC
En la situació actual d'expansió de la COVID-19, beure aigua dispensada per les fonts d’aigua mineral natural i les connectades a la xarxa d’aigua potable és una pràctica segura i sostenible amb el medi ambient. ADEAC garanteix que seguint les recomanacions generals d’higiene de mans i neteja de superfícies es minimitza el risc de contagi de l’aigua que es dispensa amb els equips. ADEAC obliga a seguir les pautes d’higiene de mans freqüent i de neteja de superfícies, tal com ho indiquen les autoritats sanitàries.  
Vegeu el text complet: Beure aigua en fonts dispensadores és una pràctica segura


WATERCOOLERS EUROPE
La directora científica de l’EFSA (Autoritat Europea de Seguretat Alimentària),Marta Hugas, va assenyalar: “Les experiències de brots anteriors de coronavirus similars, com el coronavirus que causa la síndrome respiratòria aguda greu (SARS-CoV) o el coronavirus que causa la síndrome respiratòria de l’Orient Mitjà (MERS),indiquen que no es va produir transmissió a través del consum d’aliments. Actualment no hi ha proves que suggereixin que aquest coronavirus sigui diferent en aquest sentit»   

Vegeu el text complet: Informe WE Fonts d’aigua i COVID-19


Dr. Albert Bosch Navarro, UB
Arran d’una consulta feta per l'Associació Espanyola de Dispensadors d’Aigua (ADEAC),vull expressar la meva valoració científica segons la qual la COVID-19 no s’ha de considerar com una malaltia susceptible de ser transmesa pel consum d’aigua o aliments.
/Dr. Albert Bosch Navarro, Director del Grup de Virus Entèrics, UB/

Vegeu el text complet: Comunicació del doctor Albert Bosch Navarro, catedràtic de microbiologia de la Universitat de Barcelona
 

... ...