Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
L’actual crisi ha fet que moltes empreses hagin desaparegut o hagin sofert una important reducció
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
La tecnologia arriba al consum d’aigua: més salubritat per a la tornada a la feina

La tecnologia arriba al consum d’aigua: més salubritat per a la tornada a la feina

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 11/11/2022
El final de la pandèmia del coronavirus ha anat acompanyat de la tornada a la feina presencial. Després de mesos en què el teletreball i la manca d’assistència a l’oficina eren molt comuns, la tradicional jornada a l’oficina física s’ha instal·lat de nou a l’empresa espanyola. Entre altres coses, gràcies als ajustaments efectuats per les diferents oficines per mantenir i millorar les mesures de seguretat. Una d’aquestes mesures és l'accés a aigua potable per als treballadors.

El Govern va impulsar, fa uns quants mesos, la nova Llei de residus i sols contaminants per a una economia circular, amb la qual s’impulsava el consum d’aigua potable i gratuïta en diferents establiments. Mentre que als bars i als restaurants s’havia de servir aigua de manera gratuïta a qui ho sol·licités, les empreses i les instal·lacions havien d'apostar per facilitar l'accés a aquest bé tan preuat per, així, reduir l’impacte mediambiental. Amb l’arribada de la tecnologia, cada vegada és més fàcil per a les diferents companyies implementar aquestes recomanacions.

Els dispensadors d’aigua i les fonts d’aigua han recuperat protagonisme en els darrers mesos, sobretot, gràcies a la incorporació d’aspectes tecnològics en els seus dissenys. Canaletas, una empresa catalana amb més de 55 anys d’experiència en la fabricació de fonts d’aigua, és el clar exemple de com millorar un producte típic amb la implantació de la tecnologia. En aquest cas, amb l’elaboració d’un disseny perfecte per compaginar l’accés a l’aigua potable i la seguretat sanitària entre els treballadors, un aspecte cada vegada més requerit en l’àmbit laboral.

La companyia catalana disposa de les anomenades fonts d’aigua de mans lliures. Aquest producte permet omplir les ampolles de plàstic o vidre i fomenta la reutilització d’envasos i, a més, ho aconsegueix sense haver de tocar la font. Aquest detall pot semblar anodí, però augmenta la salubritat en reduir els possibles contactes de tothom qui vulgui utilitzar la font d'aigua.
Aquesta solució de mans lliures disposa d’un disseny d’acer inoxidable i dispensa aigua de dues maneres: en trepitjar un pedal o utilitzant la tecnologia, amb un sensor. Així, l’aigua està protegida en tot moment, de manera que en accionar el mecanisme tampoc no toca les parets de la font d’aigua. A més, permet la instal·lació del filtre depurador i s'aconsegueix millorar la qualitat de l’aigua.

D’aquesta manera, les oficines impulsen el consum d’aigua potable i de qualitat entre els seus treballadors. Una cosa que, al mateix temps, redueix la compra de plàstics i impulsa a reutilitzar tot tipus d’envasos, de manera que millora tant la salut de les persones com l’impacte mediambiental de l'activitat laboral. A més, per si fos poc, manté un ambient de salubritat que, després de la pandèmia del coronavirus, encara ha adquirit més importància.

... ...