Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
La producció sostenible és clau, també en el sector de l’aigua

La producció sostenible és clau, també en el sector de l’aigua

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 08/06/2023
El principi de producció sostenible està cada cop més estès en el món empresarial. No només entre els mateixos consumidors, que cada vegada premien més els productes sostenibles, sinó també entre els propietaris, conscients de la situació mediambiental i de les possibilitats de millorar la qualitat del seu servei sense renunciar al compromís.

En el cas de Canaletas, per exemple, apostem per l’ús de l’acer inoxidable per a potenciar la vida de les fonts i dispensadors d’aigua. Tot i els seus innombrables beneficis, fer servir aquest material no és molt comú en el sector, la qual cosa converteix el seu ús en un punt diferencial. L’acer inoxidable és molt utilitzat en el sector de la salut, la qual cosa reflecteix la seva qualitat en termes sanitaris. I, en el cas de la fabricació de fonts i dispensadors, uneix aquesta salubritat amb una llarga vida útil que pot arribar als 30 anys de mitjana.

A més a més, en el cas de Canaletas, també posem a disposició del consumidor final garrafes buides que es poden reomplir, que passen per diferents processos de neteja per a poder ser reutilitzades i, per tant, amplien la seva vida útil. Això redueix la fabricació de bidons i potencia l’economia circular.

Per a totes aquestes raons, es pot comprovar com les petites decisions de producció poden canviar molt positivament la sostenibilitat d’un procés productiu. Especialment en un àmbit vinculat a la natura com és el consum d’aigua d’alta qualitat.

La decisió d’apostar per mesures de sostenibilitat respon a la demanda dels usuaris, tal com reflecteixen les estadístiques més recents. De fet, l’OCU va informar que més del 73% d’espanyols prenen decisions de consum en funció de principis ètics o de sostenibilitat. Una tendència que reflecteix la importància que té entre el consumidor final de com ha estat el procés productiu i quin és l’impacte mediambiental.

Altres estadístiques també reconeixen que cada vegada més empreses opten per desenvolupar cicles productius d’aquest estil. Segons un estudi de BIM, el 90% de les empreses contribueixen a algun dels principis ODS de l’Agenda 2030. I també trobem més d’un 43% que impulsen l’economia circular en el marc del Programa de Contribució d’Empreses Espanyoles a l’Agenda 2030.

... ...