Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
Els espanyols augmenten les xifres de reciclatge: la importància del consum d’aigua per acabar amb la contaminació

Els espanyols augmenten les xifres de reciclatge: la importància del consum d’aigua per acabar amb la contaminació

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 14/12/2022
El consum d’aigua és una acció diària i quotidiana entre la població. De fet, segons una enquesta de l’Institut d’Investigació Aigua i Salut, el 65 % dels espanyols beu entre un i dos litres d’aigua al dia. Com més consum, més ús d’envasos. I d’aquí ve la gran importància que té l’aigua i les seves estadístiques entre els ciutadans en la dura tasca de reduir la contaminació, ja que hi ha més d’un milió de tones de plàstic al mar Mediterrani.

Tant la Unió Europea com les diferents administracions estatals s’han fixat com a objectiu reduir aquest impacte en el planeta. I una de les claus està en el tractament que es dona al consum d’aigua. Impulsar i fomentar la instal·lació de fonts d’aigua i dispensadors d’aigua és cada vegada més important, ja que redueixen la compra d’ampolles de plàstic i augmenten la reutilització d’envasos. Per això, les empreses del sector s’adapten a les demandes i, aprofitant la necessitat de facilitar l’accés a l'aigua potable i de qualitat, desenvolupen diferents dissenys destinats a llocs específics.

Canaletas, una empresa catalana amb més de 55 anys en el sector, disposa de diferents solucions per fomentar aquesta tendència. A més, gràcies als dissenys en acer inoxidable, la vida mitjana de les seves fonts d'aigua i dels dispensadors d’aigua és de 30 anys, fet que també repercuteix en termes econòmics.

També, en el cas dels dispensadors d’aigua connectats a la xarxa, s’aposta per reduir l’impacte mediambiental i s’involucra en la reducció de l’ús de plàstics.

Per això l’aigua, un bé preuat, és tan important en la lluita contra la contaminació i en el reciclatge dels plàstics. Espanya ja va millorar l’any 2021 les seves dades de reciclatge de plàstic, segons l’entitat sense ànim de lucre Cicloplast. Cada espanyol va augmentar en 1,2 quilos els reciclats l’any 2021 respecte a 2020, de manera que es va situar en els 14,3 quilos l’any. A més, segons aquest mateix informe, el reciclatge va créixer en zones del mediterrani, on el consum d’aigua en ampolles de plàstic és més freqüent, ja que no es consumeix aigua de l’aixeta com en altres zones com ara la Comunitat de Madrid.

Entre la tendència de reciclatge que s’ha establert en la població i l’aportació de solucions per a l’accés al consum d’aigua com les que fa Canaletas, es donen les condicions per seguir reduint l’impacte mediambiental i el consum de plàstics a traves d’un element tan habitual com l’aigua.




 

... ...