Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
L’actual crisi ha fet que moltes empreses hagin desaparegut o hagin sofert una important reducció
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Prensa

Diaris

Canaletas rep la visita dels i les alumnes del curs de Logística E-commerce

Prensa
El Programa Jo Puc és un servei municipal adreçat a persones derivades de Serveis Socials per a la millora de la seva ocupabilitat.
 
Els i les alumnes de la primera edició del curs de preparador/a de comandes i logística E-commerce i els participants del Programa JO PUC, van visitar el passat 7 de febrer una empresa referent en el sector, Canaletas, especialitzada en la fabricació de fonts, dispensadors i refredadors d’aigua.

El Programa Jo Puc és un servei municipal adreçat a persones derivades de Serveis Socials per a la millora de la seva ocupabilitat, i està desenvolupat per la Fundació Intermedia i coordinat pel departament municipal de Serveis Socials i el Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Prat de Llobregat.

La visita a Canaletas va comptar amb la col·laboració del director d’operacions, Rubén Lafuente, que va acompanyar-nos per tal de conèixer les instal·lacions, i les diferents tasques i funcions dels operaris i operàries, més concretament les operacions pròpies del magatzem, logística i qualitat. Així mateix, els i les alumnes van tenir l’oportunitat de conèixer millor i de primera mà les diferents ocupacions que es troben en el centre productiu i logístic.

Aquesta formació professionalitzadora de 93 hores ha comptat amb un total d’11 alumnes que en aquest moment es troben finalitzant les competències tècniques del programa. La formació té com a objectiu formar a les persones participants en la realitat del sector, per això durant la formació s’ha incidit en les operacions logístiques E-commerce, vinculades a les automatitzacions innovadores de la indústria i logística 4.0.

Des de Fundació Intermedia volem agrair a Canaletas per obrir-nos les seves portes i ensenyar-nos les seves instal·lacions. Aquesta experiència ha sigut molt profitosa per als i les alumnes, que van acabar la jornada encara més motivats i motivades per treballar en el sector de la Logística.

http://www.fundaciointermedia.org/canaletas-rep-la-visita-dels-i-les-alumnes-del-curs-de-logistica-e-commerce-del-programa-jo-puc
Canaletas
2019-02-22 10:48:19
Canaletas rep la visita dels i les alumnes del curs de Logística E-commerce
/-ca/blog/canaletas-rep-la-visita-dels-i-les/ia394
... ...