Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Prensa

Diaris

Canaletas, 45è aniversari

Prensa
L'empresa catalana, especialitzada en el disseny i fabricació de refredadors d'aigua, dispensadors d'aigua i fonts d'aigua, celebra el seu aniversari sent el primer fabricant espanyol de refrigeradors d'aigua, i un model en el negoci.
 
Des de la producció del primer prototip de refrigerador d'aigua fins a l'actualitat, l'actiu departament de R + D de Canaletas ha permès a l'empresa dissenyar més de 70 models diferents de refredadors, d'aigua i fonts d'aigua. En l'actualitat, la companyia compta amb més de 40 models. I aquella primera font d'aigua, tot i haver sofert canvis estructurals i de disseny importants, segueix sent una part important de l'àmplia gamma de fonts d'aiua potable de Canaletas, el que demostra l'èxit del seu creador.

En l'actualitat, la gestió de l'empresa és per la segona generació, Jordi Morera, director general i fill del fundador, explica: "Han estat 45 anys molt intensos en què, sobretot, hem après. Hem crescut molt, però encara més important és la base que ens deixa amb molts anys d'experiència, el que ens permet afrontar el futur amb confiança ".

Avui es commemora el dia en què la companyia supera la producció de 100 mil refrigeradors d'aigua i fonts d'aigua. "Tenim algunes relíquies de la història primerenca de la companyia" - afirma Jordi Morera - ". Com ara la font d'aigua número 165, que va ser la 65ena en ser construida, tenint en compte la primera d'elles va ser el número 101". De la seva producció, les exportacions de l'empresa representen el 30% i es fan a més de 50 països com França, Portugal, Finlàndia, Alemanya, Àustria, Dinamarca i el Mig Orient. Com Jordi Morera afirma, "Canaletas, com la famosa font de la Rambla , també ha contribuït a la projecció internacional de Barcelona durant aquests 45 anys i és coneguda en gairebé qualsevol ciutat del món."

Al llarg de la història de la companyia s'han produït diversos esdeveniments importants, com tres expansions a la fàbrica de Barcelona, el trasllat al celler del Prat de Llobregat en el 2003, i innovacions importants com el llençament del primer dispensador d'aigua electrònic per a aigua amb gas al mercat. Jordi Morera explica com es té una fàbrica al mercat durant 45 anys: "la capacitat de fer malabars amb diverses habilitats: treball, constància i esperança són la recepta. En 45 anys, sempre hi ha barreres que cal superar. Pot ser la pneumònia en aquest moment, però amb els antibiòtics que es curarà i sortirem enfortits. Aquesta és la forma en què avancem".

Situat al centre del Prat de Llobregat, les  instal·lacions de Canaletas ocupen 4.200 m2 i es basen en 4 principis fonamentals: qualitat, exportació, R + D i servei i atenció al client. Per a Jordi Morera, "els clients, proveïdors, associacions, col·laboradors... hi ha molts a qui devem aquesta celebració, ja que han contribuït amb una part de la seva vida al llarg de la història de la companyia."
Canaletas
2017-08-01 09:20:51
Canaletas, 45è aniversari
/-ca/blog/Canaletas,+45è+aniversari/ia42
... ...