Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
L’actual crisi ha fet que moltes empreses hagin desaparegut o hagin sofert una important reducció
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Prensa

Diaris

Canaletas present en més de 200 escoles franceses

Prensa
L'any passat, Canaletas, companyia català centrat en el disseny i fabricació de tot tipus de refredadors d'aigua, dispensadors i fonts, va implementar aquesta iniciativa en quatre regions pilot, instal·lant els seus productes en més de cent escoles a França. Aquest any, 2008, es va afegir un centenar més de fonts d'aigua potable.
 
Mundo Vending
11-12-2008

Es tracta d'un projecte posat en marxa pel govern francès per combatre problemes com l'obesitat infantil. Un dels objectius del projecte és oferir als infants una educació nutricional útil ensenyant-los els beneficis de l'aigua. D'acord amb un estudi publicat per Obesity Task Force (IOTF), un de cada cinc nens a Europa té sobrepès o obesitat.  En l'informe, els experts assenyalen que la ràpida acceleració en l'augment del guany de pes i l'obesitat, d'un 0,2% reportat el 1970 a l'actual 2% per any, el que significa que cada any augmenta el nombre de joves europeus amb sobrepès o obesitat per 400.000. En aquest context, França ocupa una posició intermèdia respecte a altres països europeus. Segons el mateix estudi, el 18% dels nens francesos tenen sobrepès, i d'ells, el 4% són obesos. A Espanya, el 26% de tots els nens i adolescents tenen sobrepès. Una de les recomanacions de la Seguretat Alimentària i l`Agència Espanyola de Nutrició (AESA) per combatre aquesta situació consisteix a evitar que els nens consumeixen begudes ensucrades, l'aigua es defineix com la beguda millor per a la salut d'un nen.

Control de qualitat: Els abeuradors escolars de Canaletas han estat seleccionats d'una sèrie de fabricants causa de la seva idoneïtat única per als nens de tots les edats. Entre els factors importants en l'elecció d'aquesta empresa van ser la seguretat que ofereix als més petits i la facilitat d'ús a causa dels botons flexibles, la seva robustesa extrema per als adolescents, així com la seva durabilitat. Un altre element decisiu va ser el certificat de seguretat prestats per laboratoris externs amb credencials europees que avalen la qualitat i la seguretat de les fonts d'aigua potable, així com l'experiència de Canaletes al sector.

Jordi Morera, cap delegat de la companyia, va mostrar la seva satisfacció per l'èxit obtingut per la seva companyia a les escoles franceses i sent que aquesta és una iniciativa lloable per lluitar contra l'obesitat infantil que hauria de ser imitada per altres empreses i organitzacions que participen en l'educació. Morera comenta: "L'aigua és, sense cap dubte, la beguda més saludable, especialment per als nens. És la millor font d'hidratació ja que no conté la ingesta de calories i no té cap sucre afegit".
Canaletas
2017-07-31 15:42:26
Canaletas present en més de 200 escoles franceses
/-ca/blog/Canaletas+present+en+més+de+200+escoles+franceses/ia14
... ...