Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Historia de Canaletas

 

 

Des de la seva fundació el 1965, Canaletas és un dels principals fabricants europeus de fonts d'aigua i líder en vendes a nivell nacional. Fabricació 100% a Espanya amb seu a Barcelona, zona d’important teixit industrial i xarxa logística.

I&D

Especialitzat en fonts d’aigua

Canaletas disposa d’un departament d’R+D actiu i especialitzat en fonts d'aigua, que li permet llançar nous productes o processos al mercat. Canaletas va ser la primera empresa del sector a superar els tests d’higienització proposats per l’ EBWA (European Bottle Water Cooler Association) i l'única en superar-los tots.

Més de 55 anys fabricant fonts d’aigua

Fàbrica especialitzada en fonts d'aigua, Canaletas ofereix una extensa gamma de models, capaç de satisfer les necessitats i hàbits de clients i països ben diversos. La flexibilitat de la producció en coordinació amb l’R+D i un profund coneixement del mercat, li permeten crear models que compleixen requisits especials.

Delegació pròpia a Madrid, fundada el 1972, ofereix servei comercial, tècnic i ampli estoc de fonts i recanvis.

Historia de Canaletas

Qualitat provada

Vida mitjana de més 30 anys

L'excepcional durada de les fonts d'aigua Canaletas demostra la seva elevada qualitat. Garantia d'això són els extensos controls de totes les unitats produïdes, sense excepció, i la traçabilitat del procés de producció. Canaletas disposa d’una experta xarxa de proveïdors que li permet disposar de la qualitat i flexibilitat requerides.

Certificacions & Associacions

Acrediten la seguretat de les fonts

Disposa de certificats de qualitat emesos per organismes independents nacionals i internacionals. Canaletas participa activament amb les principals associacions del sector, estant al corrent de possibles nous estàndards i aportant la seva experiència, per contribuir en l'ús adequat de les fonts d'aigua en un sector cada vegada més exigent.

Exportació a 5 continents

La qualitat i fiabilitat de les fonts d'aigua ha permès consolidar una extensa xarxa de distribuïdors a països molt diversos dels 5 continents. El Servei Tècnic especialitzat ofereix la seva àmplia experiència als diferents distribuïdors tant nacionals com d'exportació. Canaletas exporta un 40% de la seva producció, sent el seu objectiu assolir el 60% a mitjà termini.

Associacions
Cargando
ADEAC
ADEAC
AE
AE
EBWA
EBWA
EPDWA
EPDWA
GWCA
GWCA
WE
WE
PZH
PZH
... ...