Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
La legislació afavorirà l’ús d’aigua a la xarxa

La legislació afavorirà l’ús d’aigua a la xarxa

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 11/01/2019
La legislació afavorirà l’ús d’aigua a la xarxa per a reduir la utilització d’ampolles de plàstic
 
Des de fa uns anys, a les entitats europees s’ha despertat un gran interès per reduir els residus de plàstic, entre els que es troben les ampolles de plàstic d’aigua. És per aquest motiu que s’està revisant la legislació europea pel que fa a l’aigua de la xarxa, per aconseguir que el públic en general tingui més confiança en l’aigua de l’aixeta i consumeixi menys aigua embotellada.
 
Per la seva banda, a Espanya a través de les Comunitats Autònomes, també hi ha un gran moviment en aquest sentit, en el qual es potencia la instal·lació de fonts d’aigua de xarxa a llocs públics i l’oferta d’aigua de l’aixeta als restaurants. En els restaurants del centre d’Europa, oferir aigua de l’aixeta en gerres o ampolles als clients és una pràctica habitual.
 
Aquest moviment legislatiu s’ha anat estenent i, actualment, existeixen 4 Comunitats Autònomes que han desenvolupat projectes de llei. Aquestes són: Andalusia, Balears, Navarra i València.
 
No obstant això, la perspectiva d’eleccions legislatives està provocant que la majoria d’aquests projectes quedin aturats a l’espera de veure per quin costat es decanta el proper partit en el govern.

Canaletas fabrica fonts d’aigua especialment robustes per a ser utilitzades en llocs públics i també ha desenvolupat recentment una nova gamma de dispensadors d’aigua de gran capacitat per a què el sector Horeca també utilitzi aigua de la xarxa per atendre els seus clients.

Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt divers. 

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refrigeradors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 50 anys d'història . La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.
 

... ...