Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
L’actual crisi ha fet que moltes empreses hagin desaparegut o hagin sofert una important reducció
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Prensa

Diaris

El repte és trobar la millor solució

Prensa
El repte és trobar la millor solució entre refrigeració, filtració, cost i les condicions de cada país. M’agrada recomanar la millor solució per a dispensadors i tractament de l’aigua a qualsevol client de qualsevol país que m’ho demani. Aquest ha estat un important repte durant tots aquests anys.
 
El 1965, a Barcelona, Josep Morera va saber veure el potencial de proporcionar accés immediat a l’aigua potable en els llocs de treball i els espais públics. Va ser aleshores quan va desenvolupar un dels primers dispensadors d’aigua de tota Europa. A dia d’avui, la companyia pionera que ell mateix fa fundar, Canaletas S.A., fabrica una àmplia gamma de refredadors, fonts i dispensadors d’aigua que abasteix a més de 50 països d’arreu del món. Jordi Morera és el Director Executiu de segona generació i propietari de Canaletas, que deu el seu nom a la famosa font de Barcelona que data del segle XIX.
 
“Oferim diferents sistemes de filtració per a dispensadors d’aigua, en funció de la qualitat de l’aigua que calgui tractar,” va declarar Paz Ausin, que és Directora d’Exportacions de la companyia. “Per exemple, en alguns països d’Europa no necessitem cap tipus de filtració, mentre que en certes zones d’Àfrica és realment imprescindible incloure un sistema UV o RO. El repte és trobar la millor solució entre refrigeració, filtració, cost i les condicions de cada país. M’agrada recomanar la millor solució per a dispensadors d’aigua i tractament de l’aigua a qualsevol client de qualsevol país que m’ho demani. Aquest ha estat un important repte durant tots aquests anys.”
 
Fins que va arribar Canaletas, molts aeroports d’Europa no disposaven de fonts d’aigua potable per saciar la set dels viatgers, tan sols oferien aigua envasada que s’havia de comprar. Per exemple, fa dos anys, el 2016, l’aeroport Chopin de Varsòvia fa ser el primer de tota Polònia a proporcionar accés gratuït a l’aigua potable als passatgers, mentre que a Noruega es van instal·lar productes Canaletas en 36 aeroports, segons va explicar Ausin.
 
“Canaletas ofereix una àmplia gamma de models, capaç de satisfer les necessitats i costums de clients i països molt diversos,” va manifestar. Per exemple, una sèrie de fonts d’aigua està dissenyada específicament per als centres educatius, ja que permet adaptar-ne l’alçada en funció de l’edat dels alumnes. També són de fàcil accés per a les persones amb discapacitat. Els nostres productes estan fets exclusivament d’acer inoxidable, incloent l’estructura interna.
 
Canaletas treballa amb més de 800 distribuïdors d’arreu del món i disposa de personal tècnic especialitzat per dur a terme tasques de manteniment. La pàgina web de la companyia està traduïda a cinc idiomes. Ausin és plurilingüe: parla espanyol, català, anglès i francès. Es passa més de la meitat del seu temps viatjant. “Per a mi és molt important conèixer personalment els meus clients perquè sàpiguen qui és el seu interlocutor i també per explicar-los millor tots els avantatges de les nostres fonts d’aigua i els serveis que oferim. Amb més de 50 anys d’experiència, coneixem sobradament totes les situacions amb què els usuaris finals poden trobar-se. M’agrada instruir els meus clients perquè sàpiguen que els podem ajudar en tots els aspectes.”
 
Aproximadament un 40 per cent de la producció de la companyia es destina a l’exportació, principalment a Europa, Escandinàvia, el nord d’Àfrica i els països del Golf Pèrsic, així com Mèxic, Panamà i més enllà. La resta es fabrica i es comercialitza arreu de l’estat espanyol. Canaletas és la primera companyia europea en obtenir la certificació sanitària de les seves fonts i dispensadors d’aigua i en complir la norma UNE 149191 relativa a la qualitat de l’aigua. Canaletas ha obtingut certificacions de qualitat per part d’organismes tant nacionals com internacionals i és membre de l’European Water Cooler Association, l’European Point Drinking Water Association, l’Associació de Distribuïdors, Envasadors i Proveïdors d’Aigua en Cooler (ADEAC) i l’Associació Espanyola d’Empreses del Sector de l’Aigua (Aqua España). “Els nostres empleats realitzen cursos de formació especials d’acord amb les normes europees de dispensadors d’aigua i de manipulació de productes alimentaris. Els nostres dispensadors d’aigua també estan certificats per organismes externs pel que fa a la seguretat elèctrica i alimentària.”
 
Aquest negoci familiar dedica una part important de la seva inversió a la recerca i desenvolupament, “la qual cosa ens permet analitzar les necessitats del mercat i dissenyar nous models que les satisfacin”, va argumentar. “Com a fabricants, estem acostumats a dur a terme projectes personalitzats basats en les necessitats dels nostres clients.” Canaletas també ha dissenyat un sistema ràpid i eficient per a desinfectar dispensadors d’aigua que elimina totes les possibles bactèries en qüestió de minuts, a diferència d’altres sistemes que necessiten com a mínim dues hores. En aquest procés no s’afegeixen additius ni productes químics a l’aigua, però tot i així es garanteix que l’aigua queda totalment lliure de microorganismes com bactèries, fongs o microbis, va explicar.
 
Entre els reptes futurs s’inclou “el creixement de la demanda de fonts d’aigua més resistents i amb gran capacitat de refrigeració, juntament amb la millora de l’eficiència dels filtres,” va comentar Ausin. “També preveig un increment de l’ús dels dispensadors d’aigua POU als espais públics. Ens centrem més en el mercat comercial, ja que els nostres dispensadors d’aigua són resistents i molt fiables. Tenim previst expandir-nos oferint més opcions de filtració adaptades a les nostres fonts i dispensadors d’aigua. També tenim previsions de seguir creixent mitjançant la consolidació de la nostra presència a nivell internacional i introduint-nos a nous mercats. El nostre objectiu principal és desenvolupar nous models i oferir als nostres clients millors opcions i avantatges.”

http://www.wcponline.com/2018/12/15/the-challenge-is-to-find-the-best-solution/
Canaletas
2019-01-29 10:56:39
El repte és trobar la millor solució
/-ca/blog/el-repte-es-trobar-la-millor-solucio/ia389
... ...