Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
L’actual crisi ha fet que moltes empreses hagin desaparegut o hagin sofert una important reducció
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
El 75% dels espanyols prefereix beure aigua envasada en vidre

El 75% dels espanyols prefereix beure aigua envasada en vidre

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 10/01/2017
El Prat de Llobregat, Enero 2017

Segons les dades de la darrera enquesta de Friends of Glass Espanya, aproximadament un 90% dels espanyols considera que el material de l’envàs afecta el sabor del seu contigut, i un 75% opina que el vidre seria el material que millor conserva les propietats de l’aigua.

El vidre és un material químicament inert i per tant  els seus envasos permeten mantenir les característiques dels productes i continguts durant un periode de temps ampli sense alterar-ne el sabor.

De forma paralel·la, com expliquen des de Canaletas, la indústria de l’aigua envasada no ha deixat d’investigar per millorar les propietats d’altres materials d’envasat. En el cas de les fonts d’aigua i dispensadors d’aigua de Canaletas, el departament d’ I+R de la companyia investiga dia a dia nous desenvolupaments.

Sobre Canaletas
 
Canaletas és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt divers. 

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refrigeradors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 50 anys d'història. La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

... ...