Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
Creix un 5% el nombre de dispensadors d'aigua connectats a la xarxa a Espanya

Creix un 5% el nombre de dispensadors d'aigua connectats a la xarxa a Espanya

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 20/05/2013
EL Prat de Llobregat, 20 Maig 2013

Espanya compta amb un total de 245.550 dispensadors d'aigua, segons dades referents a 2011 recollits en l'informe de Zenith HYPERLINK "http://www.zenithinternational.com/" International, consultoria de mercats d'alimentació i begudes. El nombre de fonts d'aigua de botellón es va reduir un 1,7% fins arribar a les 213.000 unitats, però els dispensadors POU (Punt d'Ús, en anglès) que s'instal · len a la xarxa d'aigua pública segueixen mostrant-se com un mercat a l'alça que va créixer un 5% en 2011 i es va situar en les 32.550 unitats.

Malgrat l'actual crisi econòmica, les fonts d'aigua amb instal · lació a la xarxa han anat en augment cada any de recessió a Espanya. Si el 2007 hi havia en funcionament 21.850 dispensadors d'aigua de connexió, l'expansió continuada del mercat ha suposat un increment acumulat del 48,97% en 4 anys. Canaletas comercialitza les fonts d'aigua connectades a la xarxa en acer inoxidable i proporciona un ús còmode i econòmic per a empreses i edificis públics. L'empresa fabricant de dispensadors d'aigua recomana complementar el dispensador d'aigua amb un filtre depurador per al tractament d'aigua de la xarxa pública.

En el cas dels dispensadors per botellons d'aigua, el mercat presenta un major grau de maduresa i no té les mateixes perspectives de creixement que els dispensadors d'aigua de connexió, però el descens en el nombre de fonts d'aigua en funcionament ha frenat, ja que segons l'informe Zenith només va ser de -1,7% el 2011, quan l'any anterior havia estat de -5,3%. 

Enconsonància amb aquestes dades positives per al mercat en dispensador d'aigua, Canaletas ha incrementat la seva cartera de comandes de fonts d'aigua un 40% el primer trimestre de 2013 gràcies a la seva inversió en R + D que li ha permès crear nous dispensadors d'aigua per cobrir nínxols de mercat especials, així com consolidar-se en l'important mercat anglès.

Sobre Canaletas

Canaletas és una empresa d'origen familiar fundada el 1965, que centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua, juntament amb la comercialització de filtres d'aigua. Disposa de més de 40 models diferents adaptades als requisits del client final, com a fonts d'aigua per a empreses, fàbriques, llar, col · legis ... etc. Amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona),la companyia disposa de delegacions a Madrid, Andalusia i País Basc, així com d'una important xarxa de distribuïdors que cobreix tot el territori nacional. Al seu torn, també està present a la Unió Europea i exporta a zones molt diverses. 

En l'actualitat, Canaletas és el fabricant de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua amb més experiència d'Europa i es caracteritza pel seu esperit innovador, tal com demostren les nombroses patents que ha registrat al llarg dels seus més de 45 anys d'història. La companyia està dirigida actualment per la segona generació de la família Morera i destaca per la qualitat dels seus productes, que resisteixen al pas dels anys i ofereixen un "cicle de vida" superior al de la majoria de fonts i refredadors d'aigua del mercat.

... ...