Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Prensa

Diaris

Canaletas signa col·laboració amb ajuntament portuguès

Prensa
Canaletas ha arribat a un acord amb l’ajuntament de Figueira da Foz, a la costa de Portugal, per a la instal·lació de fonts d’aigua als seus passejos.
 
Canaletas, empresa fabricant de fonts d’aiguaubicada a El Prat de Llobregat (Barcelona),ha signat un acord amb un ajuntament de la costa de Portugal – Figueira da Foz – per a la instal·lació de fonts d’aigua a la ciutat.

Ubicada a la costa del país, Figueira da Foz és una ciutat coneguda per les seves boniques platges i acollida de turistes. Després d’haver rebut el segell de qualitat d’aigua pública l’any 2017, l’Ajuntament i l’empresa d’aigües, Águas da Figueira, S.A., han determinat la necessitat d’oferir, gratuïtament, aigua als seus habitants i visitants.

Les fonts d’aigua Canaletas s’han instal·lat al llarg del passeig de la platja i zones esportives, connectades a la distribució d’aigua de l’ajuntament. Segons l’emplaçament, algunes s’han connectat a un equip remot de fred per a subministrar aigua fresca. Un projecte únic a Portugal en permetre als consumidors tenir disponible en dies calorosos o quan fan esport una font d’aigua fresca.

De moment, les fonts estan implementades al llarg del passeig de la platja i zones esportives, però a mitjà termini l’Ajuntament té previst allargar el projecte a la resta de la ciutat fins a la seva perifèria.
Sobre Canaletas

Canaletas, empresa familiar fundada el 1965 amb seu a El Prat de Llobregat (Barcelona),centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts i dispensadors d’aigua.
 
La companyia compta amb una delegació pròpia a Madrid i amb una important xarxa de distribuïdors amb la que cobreix tot el territori nacional. Ofereix un Servei Tècnic propi per a un correcte manteniment de les fonts d’aigua segons els estàndards establerts per les associacions del sector.
 
Les exportacions representen al voltant del 30% de la facturació de l’empresa, que estan orientades principalment cap a Europa, el Nord d’Àfrica i països del Golf Pèrsic.
 
Canaletas és la primera empresa europea a certificar el sistema d’higienització de les seves fonts i dispensadors d’aigua i el compliment de la norma UNE 149101 sobre qualitat de l’aigua.

https://www.hostelvending.com/noticias/noticias.php?n=9318
Canaletas
2019-04-08 18:26:10
Canaletas signa col·laboració amb ajuntament portuguès
/-ca/blog/canaletas-signa-col-laboracio-amb-ajuntament-portugues/ia396
... ...