Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
L’actual crisi ha fet que moltes empreses hagin desaparegut o hagin sofert una important reducció
Jordi Morera, sosté que una de les claus del seu èxit és saber créixer escoltant les necessitats
Una de les coses que han fet més mal a les empreses són les notícies falses, normalment escampade
La forma més higiènica i innòcua d’utilitzar fonts d'aigua per beure, reomplir gots o altres re
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Prensa

Diaris

Canaletas signa col·laboració amb ajuntament portuguès

Prensa
Canaletas ha arribat a un acord amb l’ajuntament de Figueira da Foz, a la costa de Portugal, per a la instal·lació de fonts d’aigua als seus passejos.
 
Canaletas, empresa fabricant de fonts d’aiguaubicada a El Prat de Llobregat (Barcelona),ha signat un acord amb un ajuntament de la costa de Portugal – Figueira da Foz – per a la instal·lació de fonts d’aigua a la ciutat.

Ubicada a la costa del país, Figueira da Foz és una ciutat coneguda per les seves boniques platges i acollida de turistes. Després d’haver rebut el segell de qualitat d’aigua pública l’any 2017, l’Ajuntament i l’empresa d’aigües, Águas da Figueira, S.A., han determinat la necessitat d’oferir, gratuïtament, aigua als seus habitants i visitants.

Les fonts d’aigua Canaletas s’han instal·lat al llarg del passeig de la platja i zones esportives, connectades a la distribució d’aigua de l’ajuntament. Segons l’emplaçament, algunes s’han connectat a un equip remot de fred per a subministrar aigua fresca. Un projecte únic a Portugal en permetre als consumidors tenir disponible en dies calorosos o quan fan esport una font d’aigua fresca.

De moment, les fonts estan implementades al llarg del passeig de la platja i zones esportives, però a mitjà termini l’Ajuntament té previst allargar el projecte a la resta de la ciutat fins a la seva perifèria.
Sobre Canaletas

Canaletas, empresa familiar fundada el 1965 amb seu a El Prat de Llobregat (Barcelona),centra la seva activitat en el disseny i fabricació de tot tipus de fonts i dispensadors d’aigua.
 
La companyia compta amb una delegació pròpia a Madrid i amb una important xarxa de distribuïdors amb la que cobreix tot el territori nacional. Ofereix un Servei Tècnic propi per a un correcte manteniment de les fonts d’aigua segons els estàndards establerts per les associacions del sector.
 
Les exportacions representen al voltant del 30% de la facturació de l’empresa, que estan orientades principalment cap a Europa, el Nord d’Àfrica i països del Golf Pèrsic.
 
Canaletas és la primera empresa europea a certificar el sistema d’higienització de les seves fonts i dispensadors d’aigua i el compliment de la norma UNE 149101 sobre qualitat de l’aigua.

https://www.hostelvending.com/noticias/noticias.php?n=9318
Canaletas
2019-04-08 18:26:10
Canaletas signa col·laboració amb ajuntament portuguès
/-ca/Blog/canaletas-signa-col-laboracio-amb-ajuntament-portugues/ia396
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...