Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
L’actual crisi ha fet que moltes empreses hagin desaparegut o hagin sofert una important reducció
Jordi Morera, sosté que una de les claus del seu èxit és saber créixer escoltant les necessitats
Una de les coses que han fet més mal a les empreses són les notícies falses, normalment escampade
La forma més higiènica i innòcua d’utilitzar fonts d'aigua per beure, reomplir gots o altres re
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Prensa

Diaris

Canaletas rep la visita dels i les alumnes del curs de Logística E-commerce

Prensa
El Programa Jo Puc és un servei municipal adreçat a persones derivades de Serveis Socials per a la millora de la seva ocupabilitat.
 
Els i les alumnes de la primera edició del curs de preparador/a de comandes i logística E-commerce i els participants del Programa JO PUC, van visitar el passat 7 de febrer una empresa referent en el sector, Canaletas, especialitzada en la fabricació de fonts, dispensadors i refredadors d’aigua.

El Programa Jo Puc és un servei municipal adreçat a persones derivades de Serveis Socials per a la millora de la seva ocupabilitat, i està desenvolupat per la Fundació Intermedia i coordinat pel departament municipal de Serveis Socials i el Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Prat de Llobregat.

La visita a Canaletas va comptar amb la col·laboració del director d’operacions, Rubén Lafuente, que va acompanyar-nos per tal de conèixer les instal·lacions, i les diferents tasques i funcions dels operaris i operàries, més concretament les operacions pròpies del magatzem, logística i qualitat. Així mateix, els i les alumnes van tenir l’oportunitat de conèixer millor i de primera mà les diferents ocupacions que es troben en el centre productiu i logístic.

Aquesta formació professionalitzadora de 93 hores ha comptat amb un total d’11 alumnes que en aquest moment es troben finalitzant les competències tècniques del programa. La formació té com a objectiu formar a les persones participants en la realitat del sector, per això durant la formació s’ha incidit en les operacions logístiques E-commerce, vinculades a les automatitzacions innovadores de la indústria i logística 4.0.

Des de Fundació Intermedia volem agrair a Canaletas per obrir-nos les seves portes i ensenyar-nos les seves instal·lacions. Aquesta experiència ha sigut molt profitosa per als i les alumnes, que van acabar la jornada encara més motivats i motivades per treballar en el sector de la Logística.

http://www.fundaciointermedia.org/canaletas-rep-la-visita-dels-i-les-alumnes-del-curs-de-logistica-e-commerce-del-programa-jo-puc
Canaletas
2019-02-22 10:48:19
Canaletas rep la visita dels i les alumnes del curs de Logística E-commerce
/-ca/Blog/canaletas-rep-la-visita-dels-i-les/ia394
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...