Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
L’actual crisi ha fet que moltes empreses hagin desaparegut o hagin sofert una important reducció
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Prensa

Diaris

Canaletas aconsegueix la seva xifra de vendes més elevada amb un augment del 19 % en la facturació total

Prensa
La companyia fabricant de fonts d’aigua i dispensadors d’aigua Canaletas ha tancat l’any 2019 amb xifres de creixement, amb un increment del 10 % en la facturació nacional (en relació a l’exercici anterior) i un 54 % pel que fa a les exportacions. 
 
La companyia fabricant de fonts d’aigua i dispensadors d’aigua Canaletas ha tancat l’any 2019 amb xifres de creixement, amb un increment del 10 % en la facturació nacional (en relació a l’exercici anterior) i un 54 % pel que fa a les exportacions. L’augment de la facturació total ha estat del 19 %.
 
La companyia, amb seu a Barcelona i fundada l’any 1965, indica com a clau per seguir creixent cada any l’habilitat per satisfer les diferents necessitats del mercat. L’any passat van adequar les fonts d’aigua a la demanda mediambiental existent a tot Europa per la lluita contra els residus plàstics. Ho explica així Paz Ausin, responsable d’exportació de Canaletas: “Hem potenciat fonts d’aigua que utilitzen ampolletes reutilitzables en comptes de gots o ampolletes de plàstic d’un sol ús, un aspecte que està tenint un gran èxit a causa de la conscienciació més alta que existeix sobre la generació de residus plàstics i el dany mediambiental que provoquen”.
 
L'esforç en R+D per part de Canaletas en el llançament de fonts d’aigua i dispensadors d’aigua nous i l'adequació dels existents es reflecteix en els resultats. En aquest sentit, Jose Antonio Moya, responsable de vendes de Canaletas, indica el següent: “Oferim alguns models de fonts d’aigua úniques al mercat per les seves prestacions de filtratge i per la seva capacitat d’ompliment amb aigua freda d’ampolletes reutilitzables. Aquests models nous estan tenint una acollida molt bona per part del mercat, i tot indica que aquesta tendència augmentarà en el futur. També ha augmentat –indica Jose Antonio Moya– la demanda de molts dels nostres models tradicionals que permeten beure directament del doll d’aigua de la font”.

Un 70 % de les vendes de Canaletas són a Espanya, i el 30 % restant correspon a l’exportació. En països estrangers, Canaletas està immersa en grans projectes com, per exemple, dotar de fonts d’aigua les universitats. L’any 2019 van equipar un dels centres de la Universitat de Kuwait. Les zones principals on opera Canaletas de forma regular són la Unió Europea, el Nord d’Àfrica i la major part dels països del Pròxim Orient, i fa exportacions a qualsevol país del món.

“Durant els darrers anys –argumenta Paz Ausin– ha augmentat l’interès en diferents països del món per facilitar l'accés a l'aigua als ciutadans, i això ens ha permès anar entrant en diferents mercats. A part –indica– Canaletas està consolidada per la seva qualitat en el desenvolupament de grans projectes amb diferents entitats com hospitals o universitats de tot el món”.

Canaletas, posicionada com a referent en el seu sector després de 55 anys operant, és una empresa compromesa també amb el medi ambient, com afirma Jordi Morera, director general de Canaletas: “D'acord amb la preocupació creixent davant la gran quantitat de residus plàstics que es generen, estem orgullosos de poder contribuir a reduir-los amb les fonts d’aigua”.

Aquesta preocupació per adaptar-se a l'actualitat, així com al que necessita cada mercat en concret, afavoreix que Canaletas desenvolupi novetats sovint i creï productes específics per a cada cas. I aquesta és una de les claus del seu èxit.
 
Sobre Canaletas

Canaletas, una companyia d’origen familiar fundada l’any 1965, és pionera en el disseny i la fabricació de tot tipus de fonts d’aigua i dispensadors d’aigua.
 
La companyia està present, amb oficines pròpies, a Barcelona i a Madrid, i opera a tot Espanya gràcies a la seva xarxa de distribuïdors. Ofereix un servei tècnic propi per a un manteniment correcte de les fonts d’aigua, de conformitat amb els estàndards establerts per les associacions del sector.
 
Les exportacions representen al voltant del 30 % de la facturació de l’empresa, orientades principalment cap a Europa, el Nord d’Àfrica i els països del Golf Pèrsic.
 
Canaletas és la primera empresa europea que ha certificat el sistema d’higienització de les seves fonts i dispensadors d’aigua i que compleix amb la norma UNE 149101 sobre la qualitat de l’aigua per al consum humà.
 

https://www.economiadehoy.es/canaletas-logra-su-mayor-cifra-de-ventas-con-un-aumento-del-19-por-ciento-en-la-facturacion-total
Canaletas
2020-03-11 12:25:53
Canaletas aconsegueix la seva xifra de vendes més elevada amb un augment del 19 % en la facturació total
/-ca/blog/canaletas-premiada-por-promover-la-formacion-profesional/ia402
... ...