Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
L’actual crisi ha fet que moltes empreses hagin desaparegut o hagin sofert una important reducció
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Prensa

Diaris

Canaletas, premiada per promoure la formació professional

Prensa
"És un petit reconeixement que ha de servir sobretot per animar altres empreses a col·laborar en la formació laboral, tant dels joves com dels no tan joves amb ganes d’aprendre. "
 
Durant les jornades sobre formació professional que han tingut lloc al Prat de Llobregat (Barcelona) s’han distingit diverses empreses per la seva implicació i col·laboració amb la formació professional en aquesta ciutat. Canaletas, empresa que fabrica fonts i dispensadors d’aigua, n’ha estat una.

L’empresa Canaletas ha destacat per la seva participació, en el marc de la qual ha desenvolupat un projecte juntament amb un institut de la ciutat, en què ha tutoritzat i facilitat la transferència de coneixement entre l’empresa i l’alumnat. Canaletas també ha destacat per la seva participació en els grups de treball de Formació professional, on ha aportat coneixement i ha ofert la seva col·laboració per als diferents projectes plantejats.

El projecte proposat per Canaletas va consistir en la instal·lació d’un economitzador líquid-vapor. Els estudiants van disposar de dos equips cedits per Canaletas a les seves instal·lacions per realitzar diferents proves i observar les millores en el rendiment del circuit de fred. Després de diverses proves es va poder apreciar la millora en l’eficiència de l’equip.
 
Jordi Morera, director general de Canaletas, explica què suposa rebre aquest reconeixement: “És un petit reconeixement que ha de servir sobretot per animar altres empreses a col·laborar en la formació laboral, tant dels joves com dels no tan joves amb ganes d’aprendre. Moltes vegades els empresaris i directius ens queixem que no hi ha persones suficientment formades al mercat laboral, probablement també és, en part, culpa nostra si no cooperem en la formació laboral. Animo les empreses a col·laborar en la formació”.

https://www.revistamundovending.com/empresas/canaletas-premiada-por-promover-la-formacion-profesional-en-el-prat-de-llobregat
Canaletas
2019-05-08 11:56:07
Canaletas, premiada per promoure la formació professional
/-ca/blog/canaletas-premiada-per-promoure-la-formacio-professional/ia398
... ...